IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис

Моделът е с 0.2 метра по-дълъг и с 22 000 долара по-скъп

Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис

Британската компания Land Rover разкри по време на автосалона в Лос Анджелис най-новата модификация на своя флагман Range Rover. Това е удължена версия на модела, носеща буквата "L" в името си.
Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис
Описваният като свръхлуксозна лимузина, която може да се справи с всякакъв терен Range Rover L се отличава от стандартните версии с удълженото с 0.2 метра шаси. Общата му дължина достига 5.2 метра, като допълнителното пространство е добавено между двете оси, осигурявайки допълнителни 185 мм за краката на пътуващите отзад.

За VIP персоните на задните кресла са подготвени серийни електрически щори и панорамен покрив. Освен това, точно като в бизнес лимузина, седящите на задните места могат да командват предната дясна седалка и по този начин да осигурят нужното пространство. В оборудването на Range Rover L присъстват още подвижни масички, които са скрити в централната конзола, минибар, климатична инсталация с четири зони и много други.
Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис
Представеният в Лос Анджелис Range Rover L е от върховата серия Autobiography Black и разполага с топ оборудване. А цената му достига 199 500 долара. Иначе, цените на модела в САЩ стартират от 106 195 долара, което е с около 22 000 долара повече от "късата" версия на новия Range Rover.

Снимки: Land Rover

Тагове: range rover range rover l
0 от 500