IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini показа Veneno Roadster

Ще бъдат произведени 9 бройки от откритата модификация

Lamborghini показа Veneno Roadster

Компанията Lamborghini официално представи откритата модификация на суперколата си Veneno. Тя ще бъде произведена в серия от 9 екземпляра, като цената на всеки един от тях е 3.3 млн. евро.
Lamborghini показа Veneno Roadster
Техническите характеристики на роудстъра ще бъдат идентични с тези на купето, което бе показано на изложението в Женева през март тази година. Откритото Veneno разчита на познатия 12-цилиндров двигател с обем 6.5 литра и мощност 750 к.с., който работи в комбинация със 7-степенна ISR скоростна кутия.

Динамичните характеристики на Veneno Roadster на се разкриват, но се знае, че купето ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди, а максималната му скорост е 355 км/ч.

Версията купе бе произведена в 3 бройки, които бяха закупени на сляпо, преди колата да бъде показана. Собственици на автомобила са дилърът на Lamborghini в Роуд Айлънд Антуан Доминикс и президентът на инвестиционен фонд във Флорида - Крис Сингх. Името на третия се пази в тайна. Неотдавна един от автомобилите бе обявен за продан.

Снимки: Lamborgini

0 от 500
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    третия собственик пазен в тайна 100% е търговец, който е направил това, за да спечели някой друг милион. Супер кар в тираж 3 броя, още с излизането си от завода вече е повишил цената си двойно. След 10 години ще струва десеторно.