IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche показа шпионски снимки на Macan

Малкият Cayenne се качва на поточните линии през декември

Porsche показа шпионски снимки на Macan

Porsche показа шпионски снимки на Macan
Спортната марка Porsche разпространи официални "шпионски" снимки на своя втори проходим модел Macan. Кадрите са направени по време на предварителен тест драйв на модела в САЩ.

По-рано снимки от теста публикува британското издание Autocar, като съобщи, че при пазарната си премиера моделът ще предлага избор от три двигателя.

Сега информацията се потвърждава, агрегатите са 3.0-литров с шест цилиндъра (340 к.с.), 3.6-литров с шест цилиндъра (400 к.с.) и отново 3.0-литров с шест цилиндъра, но дизелов.

На по-късен етап Macan ще получи и 4-цилиндрови бензинови и дизелови мотори с обем 2.0 литра, развиващи съответно 230 и 180 к.с.

Задвижването към четирите колела е с диференциал Torsen, а на борда присъстват още система "старт-стоп" и електромеханично управление на волана. Скоростните кутии са две - 6-степенна механична или 7-степенен "робот" с двойно сцепление.
Porsche показа шпионски снимки на Macan
Що се отнася до дизайна на Porsche Macan, той изглежда много сходен с този, който познаваме от по-големия Cayenne. Новият модел изглежда почти завършен, но при по-внимателно вглеждане се вижда, че някои елементи, като задните и предните светлини, все още носят лака маскировка. Интериорът пък е покрит с тежка дегизировка, като ще бъде разкрит по време на премиерата.

Macan ще бъде представен на автосалона в Лос Анджелис през ноември. Производството му ще стартира месец по-късно, а за цените се твърди, че стартират от 52 000 долара.

Тагове: porsche macan
0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    trex ( преди 10 години )
    Златното дете идва. Лудница!
  • #13
    2 rate up comment 0 rate down comment
    дядо Спас ( преди 10 години )
    Нима не Ви е минавало през ума, че има хора, които може и да харесват Хонда, но си купуват (защото могат) Порше. А и ни най-малко ги интересува мнението на почитателите на хонда, нито са готови да се съобразяват с тях.
  • #12
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Благо ( преди 10 години )
    Е*ати "шпионските" снимки.А аз си мислех, че мога да снимам :)
  • #11
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Порше показали шпионски снимки,..,. на тяхна кола...!!!!! Те шпионират собствените си коли ли...:))) ***!
  • #10
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Простете за последния ми пост, плод на шизофреничен изблик. За извинение съчиних стих:Хонда е моята всекидневна мозъчна пръдня,моята ръждясала детска мечта,моята селска мегданска суета.Ха сега наздраве и лека нощ.
  • #9
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Да бе то пък някой ще ти повярва, че аз съм съчинил тая мозъчна пръдня.Къде е HONDА, къде са ония нещастници от СОЦваген?При HONDA няма дефекти, HONDA дава повече отколкото получава, HONDA не заробва със скъпи ремонти, HONDA е качество, надеждност, ергономия, икономичност, динамика......HONDA си е HONDA няма друга такава марка.
  • #8
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    По-мощна, динамична и сигурна от CR-V. По-класният автомобил във всяко отношение. Да сравняваш Порше и Хонда ?? Стига бе ... коя балама ще се залъже ?
  • #7
    7 rate up comment 3 rate down comment
    GTI ( преди 10 години )
    ...ooo da Nurburgring 6:57...918...magic...
  • #6
    13 rate up comment 10 rate down comment
    A3 ( преди 10 години )
    Drugo si e CR-V s ultra motora si 150 konq :D I 4 stepenniq awtomat :DDDDDD
  • #5
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Jake Ryan ( преди 10 години )
    Все още си мечтая за червено 944 като онова във филма "Шестнадесет свещи". :)