IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го конкурентът на BMW M5 от Lexus

Модификацията GS-F ще получи двигателя на суперколата LFA

Ето го конкурентът на BMW M5 от Lexus

Снимки на „горещата” версия на седана Lexus GS, който ще получи добавка F към името си, бяха публикувани от изданието Autoblog. Соченият като конкурент на BMW M5 автомобил бе заснет в една от работилниците на японския производител, където го подготвят за нова серия тестове.
Ето го конкурентът на BMW M5 от Lexus
Принадлежността на машината към пикантното семейство "F" се издава от четирите тръби на изпускателната система, малкия спойлер на багажника, и джантите, които са същите като на прототипа LF-CC. Именно той е предвестник на серийния GS, като разчита на V8 мотор с мощност 466 к.с.

Очакванията обаче са версията Lexus GS-F да получи дефорсиран вариант на 4.8-литровия атмосферен V10 двигател от суперколата LFA. В случая неговият обем ще бъде намален до 4.6 литра, а мощността – до 450 к.с.

Снимка: Autoblog

Тагове: lexus gs-f bmw m5
0 от 500
  • #48
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дааа, трето най-точно му приляга
  • #47
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Slav78 ( преди 10 години )
    Мисля, че LFA не бива да се сравнява със серийните М3 или М5 по ред причини.1.Даже при цена от 400 000$ се продава на загуба.2. Произведен в едва 500 броя.3. Пет пъти по-евтини коли го правят за смях.4. Какво ще кажете за третото.
  • #46
    3 rate up comment 6 rate down comment
    до Неро ( преди 10 години )
    На пазара всички овации са за НЕМСКИТЕ ИКОНИ. Никой не се интересува нито от тая тойотка, нито от другата пребоядисаната тойотка.
  • #45
    6 rate up comment 4 rate down comment
    до Неро ( преди 10 години )
    Какво ти биене - говорим си за 1 МИНУТА преди М5 - това не е просто биене - това е ТОТАЛНА ГАВРА.
  • #44
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Nero ( преди 10 години )
    Философията на Лексус не е огромна мощност без контрол като при БМВ, а точно обратната - мигновен отклик и отличен баланс. Прецизен като катана в сравнение с хамалски чук. Да, на права отсечка М5 ще го бие, но на писта със завои - не. И ЛФА го бият повечето коли в неговия клас на драг, но на Нордшлайфе малко са тези които му се опират.
  • #43
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    хахахахаха немските икони хахахахаха - икони са щото като се качиш въртре яко се кръстиш - не могат да вземат един завой немските икони хахахаха - а на сняг не само се кръстиш ами и молитви научаваш хахахаха
  • #42
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    те японците сами се отказаха от сравнения с НЕМСКИТЕ ИКОНИ, подвиха опашки и отидоха да се доказват срещу Шеви и Кади
  • #41
    6 rate up comment 4 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    Не знам кава конкуpенция може да е бмв на Лексус - сравнявам времената на най-популярната писта Нюрбургринг:7:14.64Lexus LFA 7:48BMW M3 GTS8:13BMW M5 E60Дори и най-бързото бмв, само с една седалка и на гола ламарина затваря обиколка с 34 секунди след лексуса, а обикновна м5-ца стига точно 1 минута след лекса - кво повече да сравнявам!??!
  • #40
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Мишошамар Орешарски ( преди 10 години )
    Незнам каква конглокенция може да е това на М5 сравнявам директно сурови числеМ5 560 коня 680Нм от 1500 до 5500 оборота!ГС-ф 460 коня и 520Nm при 5200 БМВ има макс момент от 1500 до 5500 !абсолютно невалиден претендент за конглокент на М5 или Е63 АМГ
  • #39
    7 rate up comment 4 rate down comment
    КОТООШУ ( преди 10 години )
    Хората се усетиха вече ( дори и хамериканците) коя е по-добрата марка.ИДВА ДЕНЯТ В КОЙТО ТРЪТКИТЕ ЩЕ СЕ САМОПРЕДЛОЖАТ ДА БЪДАТ КУПЕНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ - ФВ , САМО ЗА ЕДНО ЕВРО.САМО И САМО ДА Я ИМА МАРКАТА ТРЬОШОТА НА ПАЗАРА.