IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

MINI показа какъв ще е следващия Cooper

Концептът Vision ще дебютира на изложението във Франкфурт

MINI показа какъв ще е следващия Cooper

Компанията MINI представи своя концептуален модел Vision, който дава представа какъв ще бъде дизайнът на следващото поколение на Cooper. Премиерата на автомобила ще се състои на изложението във Франкфурт през септември.

MINI показа какъв ще е следващия Cooper

По-голяма част от елементите в автомобила ще се появят и в серийния модел. В интериора прави впечатление решението да се премести километража от централната конзола на традиционното му място – зад волана. Самата конзола отново ще бъде кръгла, но нея ще бъда разположен екранът на мултимедийната система.

Що се касае до техническите параметри, новият Cooper ще бъде построен на платформата с предно задвижване на BMW, която носи името UKL. По предварителни данни, в гамата от двигатели ще бъдат включени 3-цилиндрови агрегати с обем 1.5 литра и мощност между 100 и 200 к.с. Трансмисите си остават 6-степенна механична или автомат със същия брой предавки. По желание на клиента може да бъде поръчан и 8-степенен автомат.

Снимки: MINI

Тагове: mini cooper vision
0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Неможаха ли да измислят нещо ново?От колко време го пробутват да беха малко сменили сизайна.После се сърдуте на ВАг.Това не е ли същото