IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A8 се появи пред публика

Моделът трябва да бъде готов до 1 година

Новото Audi A8 се появи пред публика

Изпитанията на обновеното Audi A8 в Германия вървят с пълна сила и инженерите на компанията пристъпиха към тестове по пътищата на страната. Така машината, макар и замаскирана с черно-бяло фолио, може да бъде видяна и заснета от желаещите.
Новото Audi A8 се появи пред публика
Това сториха редица медии, които дебнат край централата на Audi в Инголщад. От фотографиите на американската Automedia, които са първите на този модел, може да се види, че промените при обновеното Audi А8 са засегнали решетката на радиатора, броните и челните светлини, както и тръбите на изпускателната система. 
Новото Audi A8 се появи пред публика
Колкото до двигателите, очаква се това да бъдат три бензинови и два дизелови агрегата. Audi A8 ще се предлага с 3.0 литров V6 TDI, 4.2 литров V8 TDI, 2.0 литров TFSI, 4.0 литров V8 TFSI и 6.3-литров W12 FSI, чиято мощност се очаква да бъде около 520 к.с. Ще има и хибридна версия с 2.0 литров бензинов мотор с мощност 211 к.с и електромотор, доставящ още 54 к.с.

Промените ще има и в салона на лимузината, където ще видим усъвършенстван мултимедиен комплекс и обновени приборни панели. Как точно ще изглеждат те, ще разберем при премиерата на A8, която ще се състои през 2014 г.
Новото Audi A8 се появи пред публика
Снимки: Automedia

Тагове: audi a8
0 от 500