IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A8 се появи пред публика

Моделът трябва да бъде готов до 1 година

Новото Audi A8 се появи пред публика

Изпитанията на обновеното Audi A8 в Германия вървят с пълна сила и инженерите на компанията пристъпиха към тестове по пътищата на страната. Така машината, макар и замаскирана с черно-бяло фолио, може да бъде видяна и заснета от желаещите.
Новото Audi A8 се появи пред публика
Това сториха редица медии, които дебнат край централата на Audi в Инголщад. От фотографиите на американската Automedia, които са първите на този модел, може да се види, че промените при обновеното Audi А8 са засегнали решетката на радиатора, броните и челните светлини, както и тръбите на изпускателната система. 
Новото Audi A8 се появи пред публика
Колкото до двигателите, очаква се това да бъдат три бензинови и два дизелови агрегата. Audi A8 ще се предлага с 3.0 литров V6 TDI, 4.2 литров V8 TDI, 2.0 литров TFSI, 4.0 литров V8 TFSI и 6.3-литров W12 FSI, чиято мощност се очаква да бъде около 520 к.с. Ще има и хибридна версия с 2.0 литров бензинов мотор с мощност 211 к.с и електромотор, доставящ още 54 к.с.

Промените ще има и в салона на лимузината, където ще видим усъвършенстван мултимедиен комплекс и обновени приборни панели. Как точно ще изглеждат те, ще разберем при премиерата на A8, която ще се състои през 2014 г.
Новото Audi A8 се появи пред публика
Снимки: Automedia

Тагове: audi a8
0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    G777 ( преди 11 години )
    TOLKOVA MN PROMENI ZA AUDI TOVA SI E NAPRAVO NOV MODEL
  • #16
    8 rate up comment 5 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    Исках да кажа,че това е престижна кола за Ауди,а Фаетан трябва да се ориентират също така в този стил.......
  • #15
    12 rate up comment 8 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    Ако толкова държат на един и същ външен вид,....добре-лошо няма,и може би това е рецептата !Но мен просто не ми харесва този дизайн..... Ще им направя показно обаче как без да се променя дизайна ще направя друга нова*стара*-същата*различна*...-емблематична,но тематична и адски различна,но типична.......Така хем всички са доволни,хем и другите,пък и останалите,пък и аз,и още няколко поселища,провинции и Графства...http://imageshack.us/photo/my-images/805/audia8conceptbymomoyakb.jpg/Но Фаетона,виж това е друго нещо- знам ги как страдат миличките като пробутват раздуто А8 за Фаетон....,а не бива :-ние не ядем доматите с колците...........Пък те се опитват да ни залъгват с главица наклонена на една страница и така влагата им от ичите се изсипва само в едното око и човек ще се подлъже,че са много милозливи,но само с едното око, а пък другото*гледа хитро*.........И който си го купува се чувства като: -ПАДАЩА ОТВИСОКО МИШКА КОЯТО СЕ КАЕ,ЧЕ НЕ СЕ Е РОДИЛА ПРИЛЕП.......... Така....- Фаетона е друга бира и аз ще им направя Фаетон ,та да се гордеят и да се перчат дори и до Ролс http://imageshack.us/photo/my-images/339/10134910492.jpg/
  • #14
    5 rate up comment 9 rate down comment
    v-1 ( преди 11 години )
    Сега като видях "новата" А6-ца, ми стана ясно защо искат да си наемат нов дизайнер от Алфа Ромео :))))
  • #13
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Опасни са дошовците. Немците доказаха, че колите им са ембели и след 50 години без съществени промени се продават много. А евтината вносна конглокенция всяка година нови форми, фарове, решетки... който го може го може!
  • #12
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хубава е за служебна, да не и плащам подръжката и ремонтите.
  • #11
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хубава колица си е А8.Лично мнениее ;)
  • #10
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не на Поло е. Дажи двигателите са от Лупо братчеда кара Лупо със същия двигател W12 FSI като на това А8. Това в отговор на профана под мен. Иначе очакваме повече информация за динамика и разход, ясно е че революция в дезайна на фейстлифт няма да има.
  • #9
    9 rate up comment 9 rate down comment
    БМВ фен ( преди 11 години )
    Това да не е и то на платформата на Голф? Че като гледам тия зловещи надвеси.. егати премума.
  • #8
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Георги ( преди 11 години )
    Абе то даже на порше различните поколения не са толкова еднакви. Мисля че следват примера на лада ама това времето ще покаже след 10-20 години