IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi е готова с новото A3 Cabrio

Откритата версия ще се предлага с 3 избора на двигател

Audi е готова с новото A3 Cabrio

Компанията Audi е завършила пътните тестове на новата модификация на модела си А3. Това е кабриолет, чиито официални фотографии все още не са разпространени, но пък дизайнера Теофилус Чин предложи неговата гледна точна за отритото возило.
Audi приключи изпитанията на A3 Cabrio
По време на изложението в Ню Йорк през март Audi показа компактен седан, построен на базата на A3. Този модел ще излезе на пазара още в края на настоящата година, докато кабриото ще се появи за първи път пред публика на автосалона във Франкфурт през септември. И продажбите му съответно ще стартират през 2014 г.

Откритата версия на А3 е най-близо до седана като външен вид и именно от нея е черпил вдъхновение Теофилус Чин. Повтарят се LED-светлините в предната част, както и решетката на радиатора.

Що се касае до двигателите, те ще бъдат бензинов - 1.8 TSI (180 к.с.) и два дизела - 2.0 TDI (150 и 184 к.с.).
Audi приключи изпитанията на A3 Cabrio
Няма да се мине и без "заредени" версии. Модификацията S3 Cabrio ще разполага с 2.5 литров, 5-цилиндров турбо-мотор с мощност 300 к.с, докато по-мощното RS3 Cabrio ще разчита на същия двигател, но вече с 400 к.с.

Снимки: Theophilus Chin
 

Тагове: audi a3 audi s3
0 от 500
  • #16
    17 rate up comment 1 rate down comment
    v-1 ( преди 11 години )
    Ужаст! :)))
  • #15
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    99% еднакви са само Тойотите. Моделите на Ауди може да ти изглеждат еднакви, защото виждаш по една снимка на Ауди на месец. То и На мен ми се струват азиатците всичките еднакви, защото ги виждам само по снимки и филми. Предполагам че и на тях европейците им изглеждаме еднакви.
  • #14
    23 rate up comment 1 rate down comment
    AZ ( преди 11 години )
    Наиситна не разбирам как може кабрио да се предлага с 1 бензинов и с 2 дизелова двигателя... А относно дизайна - А1, А3, А4, А5, А6 и т.н. - са на 99% еднакви...
  • #13
    23 rate up comment 1 rate down comment
    BMW Фен ( преди 11 години )
    Е*ати пръчката! Опел Каскада е като извънземна в сравнение с това ренде :) Творческа импотентност.
  • #12
    20 rate up comment 1 rate down comment
    htd ( преди 11 години )
    Поначало харесвам дизайна на Ауди, но това, може би заради правата линия на салона, ми изглежда странно. Предполагам, на живо ще изглежда по-атрактивно, но все пак - вижте това ...http://***.germancarblog.com/2009/08/audi-a5-cabriolet-cruising-in.html
  • #11
    21 rate up comment 13 rate down comment
    trb ( преди 11 години )
    Събрали сте се една бригада ненормалници в тоя сайт...не мога да си обясня как един нормален човек няма...wtf????
  • #10
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    софиянеца - не се пише "структориране" а "структУриране". Произлиза от думичката "структура". Като се правиш на зубър поне се научи да пишеш що годе правилно.
  • #9
    26 rate up comment 1 rate down comment
    SLJ ( преди 11 години )
    Уважаеми г-н "столичанин", когато критикувате хората, бъдете доблестен и готов и Вие да понесете критика в замяна. И моля, когато пишете на "ти" не включвайте обръщения на "Вие". Изберете си формалната или неформалната форма на обръщение и я спазвайте. И вашата пунктуация куца, но не Ви занимавам с този факт. Аз книжки съм чел достатъчно.Поздрави!
  • #8
    22 rate up comment 5 rate down comment
    София-град ( преди 11 години )
    Драги SLJ!Не знам кое те подразни толкова в използването на частицата "Ай". Същото е като да използваш "к'во и ко'",вместо "какво". Твоят израз "Досега си мислех" е грешен, не от към правопис, а структориране на изречението във правилното време. Ай (Хайде) само на мен да не ми правиш забележки, драги ми SLJ. Апропо, ако почетеш малко българска литература, ще откриеш много, адски много "странно" изписани за теб, предполагам думи и словосъчетания! Ваш "столичанин" ;)
  • #7
    27 rate up comment 6 rate down comment
    SLJ ( преди 11 години )
    На мен автомобилът не ми харесва на външен вид. Досега си мислех, че няма кабриолет по-грозен от Focus Cabriolet, но явно има хора, които с непрестанно старание гледат да променят това. Всеки път се спирам на щандовете на VW и Ауди когато посещавам франкфуртския автосалон и не защото колите не ги гледам по улиците след това, ами от уважение към модели като Golf R и др. Този път, обаче, ще ги подмина.А долните господа "столичани", които се изразяват на "ай" - без коментар.