IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi е готова с новото A3 Cabrio

Откритата версия ще се предлага с 3 избора на двигател

Audi е готова с новото A3 Cabrio

Компанията Audi е завършила пътните тестове на новата модификация на модела си А3. Това е кабриолет, чиито официални фотографии все още не са разпространени, но пък дизайнера Теофилус Чин предложи неговата гледна точна за отритото возило.
Audi приключи изпитанията на A3 Cabrio
По време на изложението в Ню Йорк през март Audi показа компактен седан, построен на базата на A3. Този модел ще излезе на пазара още в края на настоящата година, докато кабриото ще се появи за първи път пред публика на автосалона във Франкфурт през септември. И продажбите му съответно ще стартират през 2014 г.

Откритата версия на А3 е най-близо до седана като външен вид и именно от нея е черпил вдъхновение Теофилус Чин. Повтарят се LED-светлините в предната част, както и решетката на радиатора.

Що се касае до двигателите, те ще бъдат бензинов - 1.8 TSI (180 к.с.) и два дизела - 2.0 TDI (150 и 184 к.с.).
Audi приключи изпитанията на A3 Cabrio
Няма да се мине и без "заредени" версии. Модификацията S3 Cabrio ще разполага с 2.5 литров, 5-цилиндров турбо-мотор с мощност 300 к.с, докато по-мощното RS3 Cabrio ще разчита на същия двигател, но вече с 400 к.с.

Снимки: Theophilus Chin
 

Тагове: audi a3 audi s3
0 от 500
  • #6
    26 rate up comment 13 rate down comment
    trb ( преди 11 години )
    Не им обръщай внимание..това са жестоко комплексирани "миекащи" провинциалисти...
  • #5
    34 rate up comment 10 rate down comment
    София-град ( преди 11 години )
    Абе хейтъри, като не ви кефи, що въобще се хабите да пишете. Мен нещо като не ми харесва, не се занимавам с него и не си развалям вкуса. Егати войната VW vs Toyota. Хората произвеждат, продават и правят пари, а вие само пърдите и се чудите с кой да се заяждате. Затуй сме на това положение. Цялата държава. Има хора на които им харесва и ще си го купят, това Audi. Това не ги прави по-низши като хора от вас, феновете на японския гигант Toyota.(и обратно) Ай със здраве!
  • #4
    30 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Този грозен леген с колко асфалт са го направили?Хубаво е поне,че е кабрио и отровните изпарения няма директно да се дишат от шофера и пасажерите.Като цяло колата е невероятно скучна и грозна.Ако са решили да участват в конглокса за най-грозно кабрио със сигурност това Алуди ще е един от фаворитите.
  • #3
    29 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Отзад прилича на сандък :)
  • #2
    31 rate up comment 11 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Ауди а3 крабрио,комби,седан, хечбек ,баничарка,бус,пикап ДРУГО
  • #1
    31 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колата е меко казано скучна. Не ми пука кой е производителят, въпросът е че в това кабрио няма грам заряд. Само трябва мислено да си начертаете една кабина и ще се получи пикап.