IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Путин и Меркел разгледаха VW XL1

Гид на държавните лица бе лично Мартин Винтеркорн

Путин и Меркел разгледаха VW XL1

Путин и Меркел разгледаха VW XL1
Президентът на Русия Владимир Путин и германският канцлер Ангела Меркел посетиха специализираното промишлено изложение в Хановер, където обърнаха най-сериозно внимание на щанда на Volkswagen.

Техен гид бе лично шефът на концерна Мартин Винтеркорн, който ги насочи към най-новата разработка на Volkswagen - XL1. Автомобилът има репутацията на най-икономичната серийна кола на планетата, тъй като изисква средно по едва 0.9 литра на 100 км. (21 г/км СО2). В задвижващия му агрегат, който е хибриден, влизат 2-цилиндров TDI двигател с обем 800 куб. см и мощност 48 к.с., електромотор с мощност 27 к.с., 7-степенна роботизирана скоростна кутия DSG с двойно сцепление и комплект литиево-йонни батерии с капацитет 5.5 кВт/ч. Те са разположени в предната част на XL1 и могат да се зареждат от електрическата мрежа.
Путин и Меркел разгледаха VW XL1
Владимир Путин обърна специално внимание и на VW Polo Sedan, който е специално разработен за пазари като Русия. Освен това, официалните лица обсъдиха програмата за професионалното обучение на VW и продуктите на компанията, произведени в Русия. 
Путин и Меркел разгледаха VW XL1
Снимки и информация: Аutoevolution

0 от 500