IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Путин и Меркел разгледаха VW XL1

Гид на държавните лица бе лично Мартин Винтеркорн

Путин и Меркел разгледаха VW XL1

Путин и Меркел разгледаха VW XL1
Президентът на Русия Владимир Путин и германският канцлер Ангела Меркел посетиха специализираното промишлено изложение в Хановер, където обърнаха най-сериозно внимание на щанда на Volkswagen.

Техен гид бе лично шефът на концерна Мартин Винтеркорн, който ги насочи към най-новата разработка на Volkswagen - XL1. Автомобилът има репутацията на най-икономичната серийна кола на планетата, тъй като изисква средно по едва 0.9 литра на 100 км. (21 г/км СО2). В задвижващия му агрегат, който е хибриден, влизат 2-цилиндров TDI двигател с обем 800 куб. см и мощност 48 к.с., електромотор с мощност 27 к.с., 7-степенна роботизирана скоростна кутия DSG с двойно сцепление и комплект литиево-йонни батерии с капацитет 5.5 кВт/ч. Те са разположени в предната част на XL1 и могат да се зареждат от електрическата мрежа.
Путин и Меркел разгледаха VW XL1
Владимир Путин обърна специално внимание и на VW Polo Sedan, който е специално разработен за пазари като Русия. Освен това, официалните лица обсъдиха програмата за професионалното обучение на VW и продуктите на компанията, произведени в Русия. 
Путин и Меркел разгледаха VW XL1
Снимки и информация: Аutoevolution

0 от 500
  • #41
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хаха, 140 коментара, естествено в статия за VW. Най-обичаме да мразим, затова сме *** на Европа. Клечка за зъби не можем да произведем тука, ама иначе много знаем!
  • #40
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Няма лъжа няма измама потъва палеца. Да си видял хидравличен механизъм в багажника на Королата? И в Камрито също няма. Уплатненията на Королата е същото, еденично в единичен канал, между другото из всички форуми на Тойота се оплакват от уплатненията на Тойота кое е манипулирано? Нищо. Човека е показал истината. Тойота е калпава стока ето:
  • #39
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз ти говоря за Голф 7 а не Голф 6 бе трудно ли четеш или просто си папагал който не знае какво друга да напише освен че Голф 6 BlueMotion харчел 3,9л. При новия Голф 7 който не е BlueMotion разхода е 3,8 литра това виждаш ли го? А при версията BlueMotion е 3,2 литра. По добре няма как да ти го обясня, влез в немския сайт и чети.
  • #38
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ама не мога да разбера ти наистина ли си ненормален? Модела който цитираш като папагал цял ден е Голф 6 и разхода е 3,8 литра. Вече има Голф 7, разбирам че си тотална невежа по тема коли, ама поне не го повтаряй постоянно. Пълен *** ха ха. Ето ти моделната гама с двигатели и разходи на Голф 7 ако и това не ти се стори официално *** на психиатър: http://zadvolana.com/oficialno-predstaven-volkswagen-golf-7/
  • #37
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Кви бъдещи работи бе неробатоще реотанче? Чети статиите бе. Модела е представен още през септември миналата година на салона в Берлин.
  • #36
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какви сайтове бе. Кзах ти чети статиите, не снимките цитат"Volkswagen Golf BlueMotion от ново поколение ще предлага разход от 3.2 л/100 км., което го прави най-икономичния автомобил в този клас.Това обявиха от компанията-производител." Та под компания производител ти сайтове ли имаш предвид? Мислех че си с албански реотан и загряваш бавно, ама твоя реотан май отдавна е изгорял.
  • #35
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ""Сравнението се прави от дилър на Фолксваген.Пълна пародия."" аха и кое е пародията? Ти натискал ли си калник на Корола? Няма лъжа няма измама потъва ти палеца. Да си видял хидравличен механизъм в Королата? И в Камрито също няма. Уплатненията на Королата е същото кое е манипулирано? Нищо. Човека е показал истината. Тойота е калпава стока ето:
  • #34
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Германия не е виновна, че си пробутва *** - виновни са сектантите, които вярват на швабските мантри за "икономичния" ТДИ.
  • #33
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ахахаха, колегата по-долу сцепи! BTW скоро очакваме новите модели на WAG - Саскуоч и Лох Нес! :D
  • #32
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Е как Фолксваген не се осмелявал да напише за 3 литра на 100км. Разбрах че не си много умен ама и склерозата ли взе да те тресе? Да оставим теста с Пасата с 2,8 литра, да кажем че ГИНЕС са публикували Пасат като най-икономичната кола с разход 3,1 литър и ти смяташ че от ГИНЕС лъжах ха ха/ просто не се сдържах да не се изсмея/ ама склерозо това ти го дадох преди 1 час, кога успя да го забравиш? ЕТО ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНО ОТ ФОЛКСВАГЕН: http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/17490-noviiat-vw-golf-bluemotion-shte-e-po-zelen-ot-prius/comments/5/