IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Поглед към бъдещата S-Class Coupe

Моделът трябва да бъде на пазара догодина

Поглед към бъдещата S-Class Coupe

Вече стана ясно, че новото поколение на Mercedes S-Class ще бъде налично в няколко версии, сред които и такава с две врати. Този модел ще се появи на пазара в края на 2014 година и ще носи името S-Class Coupe.

Официални кадри все още не са разпространи, но дизайнери на изданието Carscoops направиха спекулативни "рисунки" на бъдещото купе на Mercedes. За работата си, те са използва за вдъхновение концепцията Mercedes F700 и версията седан на новото поколение S-Class (W222).
Поглед към бъдещата S-Class Coupe
Дизайнерите са заложили на по-изразена решетка на радиатора и по-малки челни светлини, в сравнение с тези, които притежава версията седан. Линията на покрива е типична за голям купе автомобил, а по обичай B-колонки няма. Страничните прозорци са без рамка, а вратите са значително по-големи от тези на версията с четири врати.

Що се отнася до задвижването, там очакваме два бензинови двигателя - V8 и V12, оборудвани с би-турбо технология. Вероятно ще има и дизелови опции, като и дизел-електрически хибрид.

В оборудването очакваме амбиентно LED осветление, огромен дисплей на инфо-развлекателната система COMAND, покрити с кожа табло, централна конзола, врати и седалки, елементи от истинско дърво, седалки с подгряване, вентилация и масаж, и много други.

Сред технологиите за безопасност пък ще видим иновативна система за нощно виждане, която открива както хора, така и животни на пътя. Тя ще може да задейства спирачките на автомобила до пълното му спиране.

Окачването ще бъде оборудвано с новата система на марката, носеща името Magic Body Control. Благодарение на камери, тя следи за изменения на пътя и може да промени настройките на окачването, като ги адаптира към условията и настилката, по която се движи автомобила.

0 от 500
  • #19
    3 rate up comment 0 rate down comment
    AMG ( преди 11 години )
    каквото и да ми говорите меча си е ме4
  • #18
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 11 години )
    Точно така, само магия може да накара някой да си купи Мерцедес с асфалтов под. Тая асфалтирана немска каска да я минат още няколко пъти с валяка хем ще оправят дизайна хем и асфалта вътре ще е по-гладък.
  • #17
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това е Mercedes, това е магията.Правят една кола и все едно Audi и BMW не съществуват.
  • #16
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Случайно минаващ ( преди 11 години )
    Striker, недей казва истината за Klasika (a.k.a. CABA), че Модератерчето ще започне да ти трие всички мнения, независимо дали са съобразени с правилата на сайта или не. Явна е подкрепата спрямо Klasika - той като започне да "храни" другите участници - модератерчето си трайка, някой като му отговори - дел на мнението ... Чети си новините и недей се разправя, приятелски съвет.
  • #15
    3 rate up comment 8 rate down comment
    кк ( преди 11 години )
    Купето(6-тица) на БМВ е атркативно, но има вулгарен външен вид, докато тази S-класа, ако въобще е в този си вид, определено се радва на изчистени и класически форми.Предимството на купето С класа и на лимузината S класа - едното е предназначено за гъзар зад волана, а другото за гъзар на задната седалка.
  • #14
    5 rate up comment 11 rate down comment
    до zoom-zoom ( преди 11 години )
    личи си че си беден мишок с 2 лв в джоба... това е уникална кола за баровци, за хора с вкус.. не някакви японски евтинджоси хахаха
  • #13
    4 rate up comment 6 rate down comment
    фсб ( преди 11 години )
    много яка! и много скъпа
  • #12
    9 rate up comment 11 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 11 години )
    aide vsi4ki novobogata6i, mutri, politici v ostavka i dr. na iztok ot ungariq da se prigotvqt za dogodina...po edni 200000 eur da prigotvqt i da se zapisvat v spisaka s 4aka6ti...a ima tolkova po- qki koli s du6a i t.n.opredeleno coupeto 6 na BMW po-me radva kato formi!
  • #11
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ти кое би избрал S или CL за всеки си има избор :)
  • #10
    10 rate up comment 8 rate down comment
    2014 ( преди 11 години )
    ХА СЕГА ВИЕ АКО ИМАХТЕ ВЪЗМОЖНОСТ КОЕ БИХТЕ ИЗБРАЛИ S КЛАСАТА ИЛИ S КУПЕТО,И КОЕ МУ Е ПЛЮСА НА КУПЕТО,ЧЕ Е С 2 ВРАТИ ?