fallback

Изцяло новата Toyota RAV4 пристигна в България

Доминира с интелигентно 4х4 задвижване, нов дизайн, по-богато серийно оборудване и по-ниски цени

Тагове: Toyota RAV4
fallback
  • #41
    Анонимен ( преди 11 години )
    аз лично не съм доволен от рав 4. на 60к км 2 пъти ремонт на скоростната кутия. уж ми казваха че било нещо елементарно, но за да се ремонтира трябва да се разглоби всичко. става въпрос за ръчна трансмисия. 3-та предавка просто не иска да се включи все едно я няма направо от 2 на 4 и това е . а предполагам че не е рядко срещан проблем понеже като отидох в сервиза момчетата само се усмихнаха и казаха какъв е проблема. и това е което мога да кажа по тоя автомобил. мавайте с минусите :Д
  • #40
    Анонимен ( преди 11 години )
    Имам РАВ4 2003-та година 2.0 бензин, която ползвам само за умерен офроуд. Постоянно е по язовири, планини, карал съм я по плажове, дърпал съм пасат 4х4 20 километра през 50 см сняг - просто си нямате на идея с добър шофьор от къде минава тая сладурана. Изкъртих предни, задни брони, цялата я надрах и смених единствено един тампон на окачването. Лудница!
  • #39
    doc ( преди 11 години )
    Bez konkurenciya!
  • #38
    Klasika ( преди 11 години )
    честно да си кажа RAV4 винаги ми е харесвал и то всички модели.Този пък е стегнат ,динамичен,абе нищо лошо незнам.Когато работех в Тойота,най малсо идваха за оплакване RAV4 от всички години и от всички модели на Тойота.Най се сцепваше от рекламации големия джип на Тойота.
  • #37
    "специалиста&qu ( преди 11 години )
    Преди години, всички производители се съобразяваха с Европа и вкуса на хората! Сега ситуацията е друга, никой не я брои вече старата Европа, и по-зле ще става, тепърва ще има много затворени заводи и безработица! Закона на Капитализма, произвеждай евтино и продавай скъпо, ДА ама НЕ......
  • #36
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мда сухите цифри звучат много примамливо. Стария РАВ4 определено нямаше никакви офроуд качества, тука явно са се опитали да изчистят грешката на предното поколение. За сметка на това обаче, стария РАВ 4 е с много по добър дизайн. Стария РАВ 4 беше едно много сипатично СУВ-че, този поне на снимките изглежда кофти, новите модели на маса марки са просто ужасни. Като се сетя за новия МЛ на Мерцедес, дори новата Каптива е по-зле в дизайна от старата както и новия Ланд Крузар и мн.други.
  • #35
    Анонимен ( преди 11 години )
    Съгласен, само пример дадох...
  • #34
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колега, свери си часовника!Nissan Qashqai действително е добра машина за парите си и е доста продаван в Европа,но това нищо не значи. Европа не е никакъв критерии. В света най-продаваният SUV за всички времена е Toyota RAV4, а Qashqai е доста назат.Така, че пак си помисли кой от кого трябва да се учи! Освен всичко RAV4 е по-качествената и по-високотехнологична машина. По отношение на дизайна също смятам, че RAV4 е по-симпатичен, но там вече нещата са строго индивидуални.
  • #33
    авт. спец ( преди 11 години )
    Toyota гледа напред в бъдещето(не съм им фен), а VW с тази политика, имам чувството че гледа да вземе колкото може повече сега и веднага, АМИ УТРЕ, КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ УТРЕ?????
  • #32
    Анонимен ( преди 11 години )
    В съседната статия Бентлито сравнено с РАВ-ката е Квазимодо-то на автомобилите,а Тойотата е като автомобил от бъдещето,въпреки,че е много по-евтин,но с много повече технологии от Туарега под прекритие.Ето на Тойота създава нов модел от нулата и го прави все по-добре,с повече екстри,по-качествен,по-добри характеристики и на по-ниска цена.При немските кошници всички тези неща са в точно обратна посока.
fallback
Последни