fallback

Изцяло новата Toyota RAV4 пристигна в България

Доминира с интелигентно 4х4 задвижване, нов дизайн, по-богато серийно оборудване и по-ниски цени

Тагове: Toyota RAV4
fallback
  • #51
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дизелите на FIAT; 1,3 95к.с., 1,6 120к.с., 2,0 195к.с. и се монтират на половината свят...
  • #50
    Анонимен ( преди 11 години )
    2.0 дизел 124 коня, ле ле ,2013 ли сме, или 2003... паднах от смях!За 2.2 не говорим, там е направо катастрофа.Тези не са мръднали на милиметър.Баси убитата фирма!
  • #49
    Анонимен ( преди 11 години )
    Поредната иновативна тойотка - колко ли жертви ще затрият този път
  • #48
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Дизелите са непроменени поне от 8 години.Трагедия!"Не, комедия е колко зле са били дизелите на останалите, щом след 8 години дизелите на Тойота са все още конглокентни. Но, то пък и какво друго освен най-доброто може да се очаква от компания въвела революционна технология като комън рейла?
  • #47
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дизелите са непроменени поне от 8 години.Трагедия!
  • #46
    Анонимен ( преди 11 години )
    Най-сетне се качих в прословутия Evoque. ED4 Coupe, Fuji White, ръчка, само предно. Наистина има с какво да завладее сърцето. Обаче цената за кола с предно е адски пресилена: 43 хил.+ Евро, фотосоларно огледало за задно виждане е естра за 200 Евро, отопление на седалките-380 Евро екстра и пр. Тя отиде на 45 500. Цена е ТВЪРДЕ ВИСОКА за тази кола! За офроуд не става, просто го забрави това! Вози адски твърдо. Rav-4-ката според мен си заслужава 50-те хил. лв. повече отколкото тоя Evoque 90-те хил.
  • #45
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе ти в Evoque качвал ли си се?Качи се и кажи дали не те хваща клаустрофобия?Толкова тясно и неудобно,че просто няма на къде.Паркирането става по слух,защото нямаш никаква видимост назад.С тези малките прозорчета си все едно в МТЛБ.Проходимост никаква,а возията е уникално твърда.Външно изглежда добре и хваща око,но в действителност е голяма трагедия.Правих тест драйф и съм много разочарован от Evoque.RAV4,старият модел е класи над Evoque,а сега тази новата съм сигурен,че ще е още по-добра.
  • #44
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аха,значи тъпунгера по-долу си взема кола от всеки модел,кара много км.и разбира коя е най-добра.Абе ей *** ***,вземи се скрий някъде!Хората правят тестове десетки години и стотици км,за да установят кое как е.Накрая разглобяват и мерят кое каке,износвания,корозия,повреди и т.н.Не кой да е а немските инженери казват,че Тойота са най-здравите автомобили.На теб ли да вярваме селската *** или на хората на които това им е професията да определят качеството на МПС-тата?Отговори!
  • #43
    Анонимен ( преди 11 години )
    аз вече отдавна не вярвам на разни издания за качество и други такива. всичко пр нагласена работа и добра реклама, на която не може да се вярва. моите наблюдения са реални от опит, не си налагам мнението просто споделям. моя съвет е който се е насочил към нова кола да не слуша какво му разправят, а да взема което на него му харесва, без да се влияе от чужди мнения. кой-може да знае колко е здрава една нова кола? това става ясно като и се навъртят много повече километри
  • #42
    Анонимен ( преди 11 години )
    Слтаците прости тук които пишат че са ималаи РАВ 4 са имали моя дядовия.Долни прости чалгари и ***.
fallback
Последни