IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.

Цената на автомобила ще бъде около 40 000 евро

Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.

Ford планира да пусне на пазара новото поколение на „заредения” Focus RS до две години, съобщава изданието Carscoop, като се позовава на свой източник в компанията.
Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.
Машината ще разчита на 2.3 литров, 4-цилиндров турбо-двигател с мощност 335 к.с. Цената на спортния хечбек ще бъде около 40 000 евро.

Настоящето поколение на RS (на снимката) вече е свалено от производство. То разчита на 2.5 литров турбо-мотор с мощност 305 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч при него става за 5.9 секунди.

Само преди дни стана ясно, че по-малкият брат на  Ford Focus RS - Ford Focus ST, е най-добре продаваният спортен хечбек в Европа. Моделът изпревари по продажби 6-ото поколение на Volkswagen Golf GTI и Renault Megane RS.

Снимка: Ford
 

Тагове: ford focus ford focus rs
0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    е казах ти-ще се скриеш зад интелигентност.дежурното обяснение на всеки страхливец.първо не ща да те пердаша-за какво ми е ,дедо боже го е свършил.второ -еми при толко зор от твоя страна ми е интересно какво караш,как го караш,заслужава ли си разговора с тебе.по отношение на интелекта,питам се защо интелигентен човек като тебе пада толкова низко че да обижда ,без самитят тои да е обиден преди това.А?
  • #7
    15 rate up comment 3 rate down comment
    до: Germany ( преди 11 години )
    Не се обиждай от истината, но наистина си доста глупав. Колкото повече постове пущаш, толкова повече ти личи. Хората го забелязват и от време на време ти го напомнят, за да не го забравиш.Все пак си забавен и будиш много смях и насмешки. Иначе няма лошо д си мислиш, че някой гори от желание да се среща с теб смелчаго. Не заради това, че си голяма работа или защото другите са страхливци, а поради факта, че не всеки иска да се вижда с ниско интелигентни хора.
  • #6
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    междувпрочем нали помолих обидите да се изричат очи в очи.щото това тука е детско някак.например сигурен съм че наживо няма да ме наречеш "глупав",както и въобще няма да говориш за коли с мене ако ти врътна едно кръгче.защото ще да пелтечиш.ето вчера в дъжда си направихме кефа с едни пичове.*** са мъжкари.не обиждат.кои печели кои губи *** са с бензин в кръвта.а ти приятелю си едно клавиатурно дрънкало.толко ти стиска,и се извиняваш че си много разумен и начетен.не-просто си страхлив.
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Megane RS е с около 5000 евро по-евтин,което,както и да се погледне са си доста пари за такъв клас автомобил и разликата е много.Дано в тази разлика видим много нови технологии,екстри и системи заради,които да си заслужава по-високата цена,макар,че при бюджетните бегачки цената е много важен фактор.Предполагам Сивик Тайп Р,като излезе ще е на още по-висока цена.Хондите са скъпи коли по принцип.
  • #4
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    от: Анонимен ( преди 8 минути )Германче глупаво, нали знаеш, че Форд не е немска фирма!Така, че по-спокойно с въодушевлението-Е И?
  • #3
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Става много интересно в този клас със заредените версии.Хонда се заканиха,че ще правят Сивик с над 300к.с.,Форд и те са в играта и остава да видим отговора на Меган какъв ще бъде и дали ще си запази позицията на най-бърз сериен автомобил с предно.Ако някой забелязва прехвалените немски икони никакви ги няма и тук,където големите мерят сили.Германчето гледам пак рано е налазил форума.Днес отново ще е весел ден с неговите умозаключения.:)))
  • #2
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Германче глупаво, нали знаеш, че Форд не е немска фирма!Така, че по-спокойно с въодушевлението!
  • #1
    10 rate up comment 13 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    чакам с нетърпение.наи-добрия в класа си.перфектно съчетание на качества.проверено.машината-убиец.