IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.

Цената на автомобила ще бъде около 40 000 евро

Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.

Ford планира да пусне на пазара новото поколение на „заредения” Focus RS до две години, съобщава изданието Carscoop, като се позовава на свой източник в компанията.
Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.
Машината ще разчита на 2.3 литров, 4-цилиндров турбо-двигател с мощност 335 к.с. Цената на спортния хечбек ще бъде около 40 000 евро.

Настоящето поколение на RS (на снимката) вече е свалено от производство. То разчита на 2.5 литров турбо-мотор с мощност 305 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч при него става за 5.9 секунди.

Само преди дни стана ясно, че по-малкият брат на  Ford Focus RS - Ford Focus ST, е най-добре продаваният спортен хечбек в Европа. Моделът изпревари по продажби 6-ото поколение на Volkswagen Golf GTI и Renault Megane RS.

Снимка: Ford
 

Тагове: ford focus ford focus rs
0 от 500
  • #28
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    "Германче глупаво,мислиш ли,че само двама сте в този сайт.Да ти и минавало през акъла,че и други хора може да са забелязали,че мисленето не е силната ти страна? "-какво ти стана,откачи ли??????????????????????? нека да има какво толкова,не може ли да ги питам тия други,щом предлагат нещо?я мислете малко.
  • #27
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    "То заради такива "мъжкари" и "карачи" като теб не смогваме да описваме птп-та!!! "-какво общо имам с катастрофите пък сега?и да по улиците къде другаде,по небето ли.ти познаваш ли ме та правиш заключения.
  • #26
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Aз астрата изобщо не я видах в класацията ама айде. А отговора е един. Явно само 12 % от тях искат истинска бегачка не песевдо бегачка. И пак да го кажа вие си го знаете ама за всеки случай Мегана е в пъти по добър.
  • #25
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе какви са тия *** - Сивици, Алфи, Голфове, в този клас има само два автомобила - Фокус и Астра. Като красота на дизайна и вървеж и качество спрямо цената няма кой да ги мине!
  • #24
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Астра и Фокус са най-добрите в своя клас.
  • #23
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    вече 100 000 лева Алфа 4C . Шах и мат за конглокентите. Форда обаче си е як и има традиции в този клас от много време. А ако си вземеш стария сивик и му праснеш тунинг за 15к лева ще върви повече, ама не знам дали това е целта в случая. Аре със здраве и дай боже някой ден да покараме и ние Алфичката.
  • #22
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Megane RS, е с цена 25-30000Евро!
  • #21
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до Мъжкара-карач ( преди 11 години )
    Направили си кефа в дъжда...колко "мъжкарско". Сега кажи че сте си правили кефа по улиците в града и на всички ще ни стане ясно.То заради такива "мъжкари" и "карачи" като теб не смогваме да описваме птп-та!!!
  • #20
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Германче глупаво,мислиш ли,че само двама сте в този сайт.Да ти и минавало през акъла,че и други хора може да са забелязали,че мисленето не е силната ти страна?
  • #19
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    например.*** да могат като него.