IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.

Цената на автомобила ще бъде около 40 000 евро

Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.

Ford планира да пусне на пазара новото поколение на „заредения” Focus RS до две години, съобщава изданието Carscoop, като се позовава на свой източник в компанията.
Новият Ford Focus RS ще е с 335 к.с.
Машината ще разчита на 2.3 литров, 4-цилиндров турбо-двигател с мощност 335 к.с. Цената на спортния хечбек ще бъде около 40 000 евро.

Настоящето поколение на RS (на снимката) вече е свалено от производство. То разчита на 2.5 литров турбо-мотор с мощност 305 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч при него става за 5.9 секунди.

Само преди дни стана ясно, че по-малкият брат на  Ford Focus RS - Ford Focus ST, е най-добре продаваният спортен хечбек в Европа. Моделът изпревари по продажби 6-ото поколение на Volkswagen Golf GTI и Renault Megane RS.

Снимка: Ford
 

Тагове: ford focus ford focus rs
0 от 500
  • #18
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    за 40к евро може доста по прилични коли да взмеш от форд
  • #17
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    от: Анонимен ( преди 6 минути )е *** си е тъпо -видя ли ,пак обиждаш щом не е твоито.не съм *** а не гледам през твоите очи.можеш ли да го приемеш.
  • #16
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    хаха
  • #15
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    е *** си е тъпо
  • #14
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    е извини ми обаче няма как да не те взема за поредното костюмирано офис дрънкало,дето щом замерише на накладки и почва да вие на умряло.сори.
  • #13
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    км нямат значение-достоиния човек не се заяжда без причина.тропалото-може.твоето кое лие.като налагаш мнение което дори да не се споделя ,започваш да 1обиждаш 2 изтъкваш важни само за теб неща 3 не чуваш доводите на другите.4 признаваш само едната страна на нещата-японските коли били здрави-според тебе-а мене какво ме касае?аз пък искам да върви.тук ти се изказваш неподготвен че Х вървяла страхотно.аз ти казвам човешки "даи да го видим тоя Х".и ти почваш да ме наричаш ***.
  • #12
    5 rate up comment 2 rate down comment
    до: Germany ( преди 11 години )
    Хахаха, кажи на колко км. трябва да е от теб, за да се обръща лично?Погледни в тълковният речник, значението на думата диктатор и помисли дали има някаква връзка с това, което пишеш!И кое не е моето, ако можеш да обясниш!
  • #11
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    като живее на хил.км що се обръща лично?казваш си мнението и толкова-защо са ти квалификации.щото не е твоито.егаси диктатора.
  • #10
    12 rate up comment 1 rate down comment
    :до: Germany ( преди 11 години )
    По-долу съм ти отговорил на въпроса. Чети!Къде видя някой, някъде да се крие? Да наричаш някой страхливец според теб не е ли обида? Нали уж не си обиждал! Виждам, че търсиш контакт с някой, обръщаш го на чат и искаш да се срещаш с него. Почваш да ме съмняваш...Освен другите глупости, които избълва, една от най-големите е че някой, като не иска да си чукне среща с теб е страхливец. Желязна логика, няма що. А да си помислил, че някой може случайно да живее на хил. км.? Ама къде толкова акъл...
  • #9
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    сега да не изтреляш второто дежурно обяснение-ти с простотии кат сравнение на коли не се занимаваш щото е опасно и т.н.е тука какво теоритизирате цял ден.слагате колите една до друга и краи.няма спорове има резултати.ако имаш достоинството да ги приемеш.щото нали знаеш."на теория между теорията и практиката разлика няма,но на практика-има."