IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Veneno е купуван на сляпо

Тримата собственици на автомобила платили по 3 млн. евро, без да го видят

Lamborghini Veneno е купуван на сляпо

Тримата собственици на уникалното Lamborghini Veneno, което бе показано на автосалона в Женева по случай 50-годишнината на компанията, са платили по 3 млн. евро за него, без дори да го видят. Това съобщи американското издание Jalopnik.
Lamborghini Veneno е купуван на сляпо
Информацията за автомобила е била държана в пълна секретност до премиерата на автосалона. На щанда на Lamborghini в Женева обаче бяха двама от тримата нови собственици на автомобила, които свободно си общуваха с медиите и посетителите. И двамата са американци - Антуан Доминик, който е дилър на марката в Ню Йорк, и Крис Син - собственик на инвестиционна компания от Маями.

И двамата признават, че са видели автомобила едва в Женева, след като преди това са платили по 3 млн. евро. Доминик и Син обаче са големи фенове на Lamborghini, като твърдят, че преди това са имали по няколко автомобила Ferrari, но са останали разочаровани. Доминик е притежавал F40, което по негови думи "го е наплашило до смърт", както и F50, което "трябвало да разполага с план за спиране около километър преди завоя". Последното му Ferrari било Enzo, но и от него останал недоволен, тъй като имало "невероятно твърдо окачване".

Не е изключено, и двамата американци да са били "посъветвани" да критикуват автомобилите на големия конкурент на Lamborghini. Доминик и Син признават, че нямат намерение да крият своите нови придобивки. Първият ще сложи машината в автосалона си, докато вторият смята да кара своето Veneno по улиците на Маями колкото се може по-често.

Що се касае до третия екземпляр от уникалния автомобил, то името на неговия собственик продължава да се държи в тайна. Известно е единствено, че машината е поела към Близкия Изток.

Снимка: Lamborghini
 

Тагове: lamborghini veneno
0 от 500
  • #196
    35 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    МАЙ,МАЙ КЪМИНС БЕШЕ!?
  • #195
    40 rate up comment 3 rate down comment
    Slavo ( преди 11 години )
    Под статия за Ламборгини- повече от 20 коментара за дизелови мотори...После, като бонус, всеки изказва професионално мнение ПРОТИВ някакви "японци"! И после за десерт никой не казва, че най-големия производител на ДИЗЕЛОВИ мотори на тоя *** свят е именно... ISUZU. И накрая за "гарнитура" темата "дизел" е започната от потребителя "Triforce"... Дето има сигурно най-много коментари в това чудо наречено АУТОМЕДИА.БГ... В България има ли НОРМАЛНИ ХОРА изобщо или вече всички са ....................
  • #194
    36 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    К ви дизели, к ви 5лева??!!
  • #193
    34 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ами хубаво, никой не те кара да ги признаваш! Но цяла Азия, Америка, Индия, Австралия, Нова Зеландия, Исландия и Европа ги признава :). Друг е въпроса че те вместо да инвестират в дизели за автомобили правят хибриди и за Европа просто купуват дизелови двигатели от БМВ!
  • #192
    34 rate up comment 5 rate down comment
    Автомотьор ( преди 11 години )
    КОГАТО става дума за съвременен дизел освен тези на БМВ и Мерцедес ДРУГИ НЕ ПРИЗНАВАМ!Няма аудита,няма японци!
  • #191
    33 rate up comment 2 rate down comment
    ! ( преди 11 години )
    Имам предеид повече от 50 години след като се ползва дизел в Япония! Трябва да разберете че в мащабите и възможностите на някои фирми има непреодолими разлики!
  • #190
    34 rate up comment 3 rate down comment
    ! ( преди 11 години )
    Не знам защо пак се отплесвате с глупости но Японците правят дизели много преди BMW и VW/Audi ! Mercedes са първи и след това започват и Японските марки! VW започва да прави дизели чак при Голф единичка 70-те! Повече от 50 години ползване на дизели в Япония! Тойота скоро празнуваха 60 годишнина на Ленд Крузер VW/Audi нямат нито един такъв модел. Освен ако някой не си помисли че старат и новата костенурка имат нещо общо :) !
  • #189
    35 rate up comment 4 rate down comment
    V6TDI ( преди 11 години )
    В момента един от най-добрите дизелови двигатели е този на Audi - 3.0 V6 TDI във всичките му варианти на мощността от 204 к.с,през 225, 233,240 или 245к.с. Изключително икономичен,много еластичен, и безкрайно здрав.Всеки който ви приказва нещо друго най-вероятно никога не е карал автомобил с този двигател.Обикновенно се комбинира с авт.скоростна кутия и quatrro и в тази комбинация единственно сравними са с Mercedes 4-matic и xDrive на BMW. Останалото е литература и Дошовизми за незнаещи.
  • #188
    39 rate up comment 2 rate down comment
    thegangstagentle ( преди 11 години )
    Каквито и да са собствениците на Ламборгини Венено, няма да съжаляват, същото се отнася и за тези, които ще са собственици на Ла Ферари, на P1, на Кьонигсег Агера R, на Пагани Хуайра, на така нареченото купе, което Ролс Ройс представиха. Това са феноменални машини. Да не забравяме и Мазерати Grancabrio-MC Stradale.
  • #187
    39 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Новия двигател на А8 4.2TDI е уникален.БМВ направиха грешка, че си махнаха четирилитровия дизелак от седмицата. Трилитровия е надут с много коне, но тромавее на седмака.