IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Veneno е купуван на сляпо

Тримата собственици на автомобила платили по 3 млн. евро, без да го видят

Lamborghini Veneno е купуван на сляпо

Тримата собственици на уникалното Lamborghini Veneno, което бе показано на автосалона в Женева по случай 50-годишнината на компанията, са платили по 3 млн. евро за него, без дори да го видят. Това съобщи американското издание Jalopnik.
Lamborghini Veneno е купуван на сляпо
Информацията за автомобила е била държана в пълна секретност до премиерата на автосалона. На щанда на Lamborghini в Женева обаче бяха двама от тримата нови собственици на автомобила, които свободно си общуваха с медиите и посетителите. И двамата са американци - Антуан Доминик, който е дилър на марката в Ню Йорк, и Крис Син - собственик на инвестиционна компания от Маями.

И двамата признават, че са видели автомобила едва в Женева, след като преди това са платили по 3 млн. евро. Доминик и Син обаче са големи фенове на Lamborghini, като твърдят, че преди това са имали по няколко автомобила Ferrari, но са останали разочаровани. Доминик е притежавал F40, което по негови думи "го е наплашило до смърт", както и F50, което "трябвало да разполага с план за спиране около километър преди завоя". Последното му Ferrari било Enzo, но и от него останал недоволен, тъй като имало "невероятно твърдо окачване".

Не е изключено, и двамата американци да са били "посъветвани" да критикуват автомобилите на големия конкурент на Lamborghini. Доминик и Син признават, че нямат намерение да крият своите нови придобивки. Първият ще сложи машината в автосалона си, докато вторият смята да кара своето Veneno по улиците на Маями колкото се може по-често.

Що се касае до третия екземпляр от уникалния автомобил, то името на неговия собственик продължава да се държи в тайна. Известно е единствено, че машината е поела към Близкия Изток.

Снимка: Lamborghini
 

Тагове: lamborghini veneno
0 от 500
  • #206
    37 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ша го любя Германту..., чисто гол :)
  • #205
    35 rate up comment 1 rate down comment
    Slavo ( преди 11 години )
    Словакия, произвежда най-много авт. на глава от населението в света!!! Някой анонимен потребител на сайта написал този коментар и веднага има два минуса и нито един плюс. просто за 11 минути така се получава! После, като се каже, че българите сме прости, слаби и завистливи- не се сърдете! Може би е истина! Пък Словакия нито ни пречи, нито ни помага!
  • #204
    35 rate up comment 1 rate down comment
    Slavo ( преди 11 години )
    до ka52alligator: Ами, мисля, че имам НИК и регистрация и други тем подобни... Обаче с теб няма да споря, защото си аутсаидер и хейтър (модерно написано)! А за информацията... Ти сигурно имаш, ама аз нямам... Все пак ти си от България, а пък аз не! Аз съм много далече от Словакия и Германия и Полша, не знам 4 езика и не мога да си намеря инфо... Вервай ми! (царска приказка)
  • #203
    38 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ДА, ДИЗЕЛ Е ЛАМБОРГИНИТО, ПОМПА ДЮЗА 1.9ТДИ.
  • #202
    38 rate up comment 3 rate down comment
    Slavo ( преди 11 години )
    Просто истина е, че в Словакия се произвеждат НАЙ-МНОГО коли в СВЕТА!!! Дори Япония, САЩ, Германия, Китай нямат АБСОЛЮТНО никакъв шанс да ги настигнат! Добре- ама така сочи науката "Статистика" спрямо параметъра "на глава от населението"! 5,2 милиона население словаци произвеждат за една година 9,4 милиона автомобили! НИКОЙ не може дори наполовина да ги настигне!!! НИКОГА. ФАКТ. Зависи кое, къде и как четеш! В днешно време информацията е много, но не може да я разбере всеки...
  • #201
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Словакия, произвежда най-много авт. на глава от населението в света!!!
  • #200
    34 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Cummins? добре, нямам нищо против! нека да е така- щом си написал! Зависи къде кое и как си прочел в нета... Щом си доволен- ОК! Аз няма да споря- написвам само това,че HONDA не е най-големия производител на ДВГ в света, ISUZU не е най- големия производител на дизелови мотори в света... И си легни да спиш СПОКОЕН!!! Ако искаш и други факти си намери в "нет-а" написани на английски език! Като например- "Словакия е най-големия производител на коли в света" И е вярно и е истина и НИКОЙ не оспорва!
  • #199
    32 rate up comment 7 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    ламборгинито дизел ли е?верно откачихте.
  • #198
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Еi sega ve4e stavana strashno, ste ima mozaci.
  • #197
    34 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тук няма един нормален !!!!!!!!!!!!!