IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Veneno е купуван на сляпо

Тримата собственици на автомобила платили по 3 млн. евро, без да го видят

Lamborghini Veneno е купуван на сляпо

Тримата собственици на уникалното Lamborghini Veneno, което бе показано на автосалона в Женева по случай 50-годишнината на компанията, са платили по 3 млн. евро за него, без дори да го видят. Това съобщи американското издание Jalopnik.
Lamborghini Veneno е купуван на сляпо
Информацията за автомобила е била държана в пълна секретност до премиерата на автосалона. На щанда на Lamborghini в Женева обаче бяха двама от тримата нови собственици на автомобила, които свободно си общуваха с медиите и посетителите. И двамата са американци - Антуан Доминик, който е дилър на марката в Ню Йорк, и Крис Син - собственик на инвестиционна компания от Маями.

И двамата признават, че са видели автомобила едва в Женева, след като преди това са платили по 3 млн. евро. Доминик и Син обаче са големи фенове на Lamborghini, като твърдят, че преди това са имали по няколко автомобила Ferrari, но са останали разочаровани. Доминик е притежавал F40, което по негови думи "го е наплашило до смърт", както и F50, което "трябвало да разполага с план за спиране около километър преди завоя". Последното му Ferrari било Enzo, но и от него останал недоволен, тъй като имало "невероятно твърдо окачване".

Не е изключено, и двамата американци да са били "посъветвани" да критикуват автомобилите на големия конкурент на Lamborghini. Доминик и Син признават, че нямат намерение да крият своите нови придобивки. Първият ще сложи машината в автосалона си, докато вторият смята да кара своето Veneno по улиците на Маями колкото се може по-често.

Що се касае до третия екземпляр от уникалния автомобил, то името на неговия собственик продължава да се държи в тайна. Известно е единствено, че машината е поела към Близкия Изток.

Снимка: Lamborghini
 

Тагове: lamborghini veneno
0 от 500
  • #176
    32 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    v-1 - целта беше малко да се спрат, а и последният ми коментар също не е по тамата. Но като гледам как има коментари с по 2 думи, а в другите пише ВАГ, сещай се за какво иде реч! Ама явно и ти си един от спамерите и вероятно служител в Аутомедия, който си печели парите от уеб дизайн и цъкания на рекламите! Браво на теб, така се прави, ама намали малко спама, че нямам възможност да прочета всички коментари, а 100% има някой смислен, дето си струва!
  • #175
    34 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    И като има тука най-много коментари, да питам: Някой ще ми каже ли впечатленията си то Мазда 6, 2.2 дизел, 129 коня с ръчна скоростна кутия?
  • #174
    36 rate up comment 0 rate down comment
    v-1 до Triforce ( преди 11 години )
    То щото твоя коментар е точно по темата... нали!?!?!?..Смехурани... хаххахаха
  • #173
    37 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ко ти пука?лаф да става1
  • #172
    32 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    190 коментара и предполагам, че последните 150 не са по темата!!!Хайде, стига бе хора!
  • #171
    39 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колите ги разбрахме,а сега да си поговорим за к*рви
  • #170
    37 rate up comment 0 rate down comment
    v-1 ( преди 11 години )
    до този под мен: Е ти пък много сложни въпроси им задаваш :))) Не забравя, че все пак повечето пишещи тук още нямат право да гласуват.... :D
  • #169
    35 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА 12 МАЙ?
  • #168
    38 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Браво ДОШО!
  • #167
    35 rate up comment 3 rate down comment
    до Дошо ( преди 11 години )
    Civic-a ти със сигурност не харчи нито масло,нито гориво. То това е и единственото предимство на посреа пред истинки автомобил.