IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нападател на "Реал" (М) хванат да кара с 216 км/ч

Карим Бензема може да бъде наказан с половин година затвор

Нападател на

Нападателят на "Реал" (М) Карим Бензема може да влезе в затвора за 6 месеца за превишаване на скоростта. Французинът бе сниман от радар на испански път със скорост от 216 км/ч. За подобно нарушение местното законодателство предвижда лишаване от свобода за срок между 3 и 6 месеца.
Нападател на
Снимка: Getty Images News

Бензема пътувал със своето Audi по пътя между Гранада и Мадрид, като радарът го е засякъл край градчето Посуело-де-Аларкон. Максималната позволена скорост на този участък е 100 км/ч, което означава, че футболистът я е превишил повече от 2 пъти. Дори да не влезе в затвора, френският национал ще плати сериозна глоба и ще бъде осъден на полагане на обществено-полезен труд.

Испанските власти вече са започнали съдебно разследване срещу футболиста, но то е било прекратено заради участието на Бензема в 1/2-финалния мач-реванш от турнира за Купата на Краля на Испания, в който неговият "Реал" (М) победи с 3:1 като гост "Барселона" и се класира за финала.

Не се съобщава какъв точно е бил моделът, с който Бензема е извършил нарушението. Французинът обаче е голям почитател на Audi, като в гаража си има моделите Q7 (такъв той потроши през декември 2009 г.), RS5 и S3. Освен това германският производител е сред спонсорите на "Реал" (М) и представя свои автомобили на футболистите на тима.

Любопитното е, че на същия участък от пътя, горе-долу по същото време, е било заснето Porsche, което преминава с 260 км/ч. Този автомобил е бил даден под наем на "Реал" (М), откъдето обаче отказват да съдействат на властите и не разкриват кой е бил зад волана му.
 

0 от 500
  • #28
    10 rate up comment 9 rate down comment
    до Веселяк ( преди 11 години )
    Да си чул за Мазерати,което може да измине 12000 км без да влезе в сервиз? Аз лично знам,че е така!И няма никакво значение от коя година е,кой модел или с какъв двигател.Ако не вярваш,може да провериш цените им и то на модели около 2000-та година с невероятно количество екстри.
  • #27
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    На Golf 3 D, самолет ли му викаш. А, за А8-цата, следи текста, няма да ти се обяснявам. Което пък е показателно за интелекта......на феновете!
  • #26
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Най-вече А8-ците ги карат потребители на висшата мода в спортното болекло. В отговор на въпроса на колегата по-долу.
  • #25
    9 rate up comment 5 rate down comment
    АУДИ фен ( преди 11 години )
    Не е А8,а е S5.Последните години доказаха,че с анцунг може да караш и самолет
  • #24
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За некадърните първокласници,преди 2 месеца глобиха английски футболист,че на тренировка е пристигнал с автомобил от различна марка от тази на спонсора и както е подписано в договора.Глобата беше от рода на 30 000 паунда,така,че ако трябва Дачия ще ги задължат да карат.
  • #23
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    A8, и него ли с анцузите го карат????
  • #22
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ауди са спонсор на Реал,Барса и Ман.Юнайтед,трябва да ги карат!Така че...знаели какво да карат,висша мода,стил и разни подобни глупости,айде няма нужда!
  • #21
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Прави сте, хората с пари се обличат във висша Италианска мода, а има хора дето adibas и ланец им стига, а и джапанки...
  • #20
    9 rate up comment 13 rate down comment
    до анонимен..... ( преди 11 години )
    Ей глупчо ....който има пари и няма мнение и вкус купува немски кошник като овцете!Има далеч по скъпи и по задържащи вниманието на човек от колкото немските *** ,но там вече са хората със стил и собствено мнение!Колко требва да си абен да купиш често срещан кошник а пък да твърдиш че имаш собствен стил???
  • #19
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Веселяк ( преди 11 години )
    Е какво би могъл да кара забогателия, излязал от гетото, необразован младеж?Няма да е Мазерати я, за него трябва любов към красотата и естетическо усещане, които се развиват на други места, а не по футболните терени.