IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нападател на "Реал" (М) хванат да кара с 216 км/ч

Карим Бензема може да бъде наказан с половин година затвор

Нападател на

Нападателят на "Реал" (М) Карим Бензема може да влезе в затвора за 6 месеца за превишаване на скоростта. Французинът бе сниман от радар на испански път със скорост от 216 км/ч. За подобно нарушение местното законодателство предвижда лишаване от свобода за срок между 3 и 6 месеца.
Нападател на
Снимка: Getty Images News

Бензема пътувал със своето Audi по пътя между Гранада и Мадрид, като радарът го е засякъл край градчето Посуело-де-Аларкон. Максималната позволена скорост на този участък е 100 км/ч, което означава, че футболистът я е превишил повече от 2 пъти. Дори да не влезе в затвора, френският национал ще плати сериозна глоба и ще бъде осъден на полагане на обществено-полезен труд.

Испанските власти вече са започнали съдебно разследване срещу футболиста, но то е било прекратено заради участието на Бензема в 1/2-финалния мач-реванш от турнира за Купата на Краля на Испания, в който неговият "Реал" (М) победи с 3:1 като гост "Барселона" и се класира за финала.

Не се съобщава какъв точно е бил моделът, с който Бензема е извършил нарушението. Французинът обаче е голям почитател на Audi, като в гаража си има моделите Q7 (такъв той потроши през декември 2009 г.), RS5 и S3. Освен това германският производител е сред спонсорите на "Реал" (М) и представя свои автомобили на футболистите на тима.

Любопитното е, че на същия участък от пътя, горе-долу по същото време, е било заснето Porsche, което преминава с 260 км/ч. Този автомобил е бил даден под наем на "Реал" (М), откъдето обаче отказват да съдействат на властите и не разкриват кой е бил зад волана му.
 

0 от 500
  • #38
    9 rate up comment 13 rate down comment
    смях ( преди 11 години )
    Ха-ха-ха .Вдигнал 216 км/ч.Ми то това е максимума на тоя варел.
  • #37
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 11 години )
    Алжирски селянин, почитател на "немското"!***!
  • #36
    17 rate up comment 12 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    По-долу някой ме пита с какво съм ходил до Германия. БМВ 525 от 2002-ра година. Карах със 140-150. Бях с един по-възрастен от мен и той беше против скоростите над 150 км/ч. Оказа се, че немците са супер дисциплинирани. Тръгвам да изпреварвам някакъв джип, в огледалото никой няма. Преди да се прибера вече имаше 2-3 коли. Прибирам се, ама никой не напира. В момента, в който спирам мигача две комбита на Ауди и един Мерцедес Е-клас направо минаха покрай мен като самолети. Японско не ме е изпреварило
  • #35
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Eeee Eдин ( преди 11 години )
    Петко Бочаров, се казва журналиста....
  • #34
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Ъ ( преди 11 години )
    п.п.п.п. "Засечен" е ключовата дума, нали се сещате, че не на полицейската камера маха в момента :)
  • #33
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Ъ ( преди 11 години )
    Човек ако не посещава подобни сайтове ще си помисли, че хората са наред..Да ама не, както казва един наш журналист...Тотално изтрещяли пъпчиви тийнове в компилация от хейтърски настроени израснали момченца...Каквато и да е темата, смотаните Ви коментари са едни и същи :)п.п. Снимката е по време на рекламен ивент, не е пред тамошния КАТ.. ;)п.п.п. това би трябвало да отговаря на въпроса дали с този автомобил е бил засечен...
  • #32
    7 rate up comment 9 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    Ето защо е трябвало да си купи някое родно Пежо или Рено. Няма опасност да развие подобни скорости, вкарващи го в затвора.
  • #31
    10 rate up comment 11 rate down comment
    същия Еее Един ( преди 11 години )
    Хора, за които е чест, да притежават Maserati! А има и фирми, които ПОДАРЯВАТ автомобили, за да ги мислят за КЛАСНИ !!! Аudi=Парвеню с ***,до Тризъбеца
  • #30
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Eeee Eдин ( преди 11 години )
    До, доВеселяк -Гледах сега в Mobile.De., почват от 15000 Евро, и има екземпляри, по на 200 000км. тези хора, според теб са луди!!Аз мисля, че са успели хора, с вкус!!
  • #29
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Eeee Eдин ( преди 11 години )
    Страдивариус , според теб дали се нуждае от настройване?