IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нападател на "Реал" (М) хванат да кара с 216 км/ч

Карим Бензема може да бъде наказан с половин година затвор

Нападател на

Нападателят на "Реал" (М) Карим Бензема може да влезе в затвора за 6 месеца за превишаване на скоростта. Французинът бе сниман от радар на испански път със скорост от 216 км/ч. За подобно нарушение местното законодателство предвижда лишаване от свобода за срок между 3 и 6 месеца.
Нападател на
Снимка: Getty Images News

Бензема пътувал със своето Audi по пътя между Гранада и Мадрид, като радарът го е засякъл край градчето Посуело-де-Аларкон. Максималната позволена скорост на този участък е 100 км/ч, което означава, че футболистът я е превишил повече от 2 пъти. Дори да не влезе в затвора, френският национал ще плати сериозна глоба и ще бъде осъден на полагане на обществено-полезен труд.

Испанските власти вече са започнали съдебно разследване срещу футболиста, но то е било прекратено заради участието на Бензема в 1/2-финалния мач-реванш от турнира за Купата на Краля на Испания, в който неговият "Реал" (М) победи с 3:1 като гост "Барселона" и се класира за финала.

Не се съобщава какъв точно е бил моделът, с който Бензема е извършил нарушението. Французинът обаче е голям почитател на Audi, като в гаража си има моделите Q7 (такъв той потроши през декември 2009 г.), RS5 и S3. Освен това германският производител е сред спонсорите на "Реал" (М) и представя свои автомобили на футболистите на тима.

Любопитното е, че на същия участък от пътя, горе-долу по същото време, е било заснето Porsche, което преминава с 260 км/ч. Този автомобил е бил даден под наем на "Реал" (М), откъдето обаче отказват да съдействат на властите и не разкриват кой е бил зад волана му.
 

0 от 500
  • #48
    5 rate up comment 1 rate down comment
    И ..... ( преди 11 години )
    Прочети също и за Рали Дакар най тежкото и признато за тест рали -10 000км.Виж ги и там Немските машини!........ама пишете тука разни гнусотии!
  • #47
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Точно ( преди 11 години )
    Немците се напъват да в мотоспортовете от години но освен да пръднат от време на време друго не излиза!И все някой им е виновен !
  • #46
    5 rate up comment 0 rate down comment
    И ..... ( преди 11 години )
    Ей пеленаче вземи и прочети историята на-WRC-PWRC-Formula 1Да видиш и научиш твоите прехвалени немски машини какви успехи имат и тогава пиши глупости!Тия ги купуват само хората с промити мозъци.Ако искам кола с дух ,история и стил на дали има повече от 1-2модела от всички марки през годините.
  • #45
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха ха човек с мечти за 20 г. Сивик, развива теории за Шаси и управление на А5 ха ха. *** да обясниш на Бензема за шасито и управлението на RS5, и да видим дали ще си вземе 20 годишен Сивик. И чужденците да разберат колко си "умен". Обърни внимание на едно нещо. Който има пари купува Ауди,БМВ и Мерцедес, който няма пари обяснява колко лоши коли са Ауди,БМВ и Мерцедес и колко по-добра кола е Тойота Корола или бих добавил някой стар миризлив хюндай и30 ха ха хааа .
  • #44
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Eeee Eдин ( преди 11 години )
    Аз съм съгласен с Triforce, една нова Aygo/107/C1 примерно НОВИ, не могат да се сравняват с 6-8 год. авт. от среден или по-висок клас.
  • #43
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Калата е купена нова през 2003-та година. Защо да я хвърлям, като има кой да я кара във фирмата? Ти май си от тези, дето са на принципа: "По-добре нов ***, отколкото нещо старо и качествено!" Много жалко за теб. Ти си някой издухан финансист, който не цени ресурсите! Ако се направи един автомобил качествено, той няма нужда от модификации през 1 годна. Ама ти от къде да знаеш, като само ме нареждаш тука! От доста време се дъвчеш с мен. Защо не дойдеш да се запознаем?
  • #42
    7 rate up comment 8 rate down comment
    do triforce ( преди 11 години )
    Ха-ха-Ха-ха селянин не видял свят !Хах!Ходил бил с Бмв2002г та това е 11г. дръгел бе ***!Карате допотопни немски кошници пък ги и хвалите!
  • #41
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Абе глупав, ти може и 20 години да живееш в чужбина, но явно не си забелязал, че немецът много добре си прави сметката с колко да кара, според колата. Явно ги е страх, че японските им колички над 140 км/ч ще се разпаднат и ги карат по-бавно във втората лента. А Аудитата ги карат в четвъртата, най-ляво! :)
  • #40
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Зигмунд ахаха , а какво е български селянин почитател на японското ахахах колко сте смешнии ,колко е жалко да си *** и да не го осъзнаваш,направо катастрофа
  • #39
    10 rate up comment 7 rate down comment
    do triforce ( преди 11 години )
    Да бе да те другите марки не могат да вдигат такива скорости!***!Пиши да четат заблудени като теб.Аз живея вече 10 г. в чужбина и такива смешници като теб ми докарват сутрешно сране.