IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki започва производство на горивни клетки

Готви серийна водородна кола

Suzuki започва производство на горивни клетки

Suzuki започва производство на горивни клетки
Производствената линия в Йокохама, Япония. Снимка: Suzuki

Suzuki вече показа няколко концепции на водородни автомобили, но а сега е на път да създаде сериен такъв модел. Японската марка, заедно с компанията Intellligent Energy, започва производство на водородни двигатели с въздушно охлаждане в новоизградена производствена линия в Йокохама, Япония, сочи кратко прессъобщение от Suzuki.

Според информацията новата технология ще бъде достъпна и ще се използва за задвижване на автомобили. Производствената линия е полуавтоматична, като вече е изпитана от производителя Intellligent Energy.

"Щастливи сме, че постигнахме толкова много само година след създаването на съвместното ни предприятие с Intellligent Energy, заяви изпълнителният вицепрезидент на Suzuki Motor Осаму Хонда. - Близо сме до изпълнението на нашия ангажимент за постигане на ефективно и рентабилно производство на системи с горивни клетки за интегриране в екологично чисти превозни средства".

Очаквайте още информация

0 от 500
  • #6
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    борба за живот?
  • #5
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абсолютише, а ко прайми с Рено, нали лапате от тях, туй дет го нямате........ще ще ще-Алооо на VW заприличахте!!!
  • #4
    25 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мой човек, японците не говорят, те действат! Еталон, металон... Действия и факти. Това е!
  • #3
    6 rate up comment 22 rate down comment
    Абсолютише анонимише ( преди 11 години )
    А взимайки пример от шефовете на немските фирми (Мерцедес), изказването на японския шеф би трябвало да е следното:"Това не са просто водородни автомобили, а въплъщение на новото, символ на всепризнатата японска инженерна мисъл, метафора за най-напредничавото в класа си. А с новото поколение на Сузуки ние ще затвърдим тази репутация. Моделът ще бъде еталон по отношение на разход на гориво, безопасност, комфорт и дизайн".Някой чел ли е нещо подобно от японски шеф?
  • #2
    47 rate up comment 11 rate down comment
    3те Х. ( преди 11 години )
    Suzuki, започва производство на горивни клетки, а VW иска да им продава TDI......!Няма какво да ни предложат, бяха думите на Японците!!!!
  • #1
    28 rate up comment 12 rate down comment
    az ( преди 11 години )
    bravo na japan nomer 1 sa nqma koi da gi mine