IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На село с Ferrari Enzo

Рядката спортна кола доказва, че остава бърза дори по селските пътища (Видео)

На село с Ferrari Enzo

Ferrari Enzo е автомобилен шедьовър, който ще остане в историята като ненадмината за времето си машина. Автомобилът е произведен в малка серия от едва 400 бройки (399 плюс една за папа Йоан Павел II) и е кръстен на името на основателя на компанията - Енцо Ферари.

Всичко това предполага особено отношение към този автомобил, собственик на който явно не може да бъде всеки. Въпреки това обаче се намират и такива шофьори, които изцеждат максимума от своето Enzo. Но не на пистите, за които е конструирана колата, а по селските пътища.



Нямаме идея какво провокира подобно отношение към автомобил като Enzo. Но все пак, колата си има собственик, той отговаря за нея... Важното е, че италианската супермашина доказва, че може да бъде много бърза дори по тези разбити и кални улици.

Клипчето е публикувано в YouTube от потребител на име "TaxTheRich100", в чийто профил присъстват още две подобни видеа, вероятно заснети в същия селски район. Жертвите в тях са Bugatti EB110 SS и Rolls Royce Phantom:




 

0 от 500