IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ

Поръчките за модела надминаха 100 000 бройки

Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ

Ръководството на Volkswagen обяви, че търсенето на новия Golf VII, който бе показан в края на миналата година, сериозно превишава предлаганите от компанията бройки. Затова и се взимат специални мерки, за да може всички желаещи да се снабдят с автомобила, съобщава агенция business.ua.
Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ
Към момента във Volkswagen са получили над 100 000 поръчки за модела, който се предлага както с 3, така и с 5 врати. За да решат проблема, германците пускат 3 допълнителни сутрешни смени в събота в завода си във Волфсбург. Това ще позволи производството на допълнително близо 2 000 бройки, които ще бъдат насочени към европейските пазари.

Съвсем наскоро шефът на Volkswagen Мартин Винтеркорн се похвали, че компанията му е успяла да продаде 800 000 автомобила Golf. Според други проучвания бройката продажби за миналата година е 750 000.

Снимка: Automedia.bg

0 от 500
  • #9
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Доше, ( преди 11 години )
    само за месец имат 2 пъти! повече поръчки отколкото са всички застраховки за N години смешниците от WD./В които фигурират автомобили,чиято компания е фалирала и закрита преди 5-6 години-MG Rover/.А пшримера с MacDonalds е мой и се отнася за нискокачествените,евтини и понякога опасни за живота Toyota.Факт!
  • #8
    9 rate up comment 10 rate down comment
    !!! ( преди 11 години )
    "Какво искаш да кожеш " - Каквото трябва съм го казал, а ти вземи си оправи правописа("кожеш","туко"," ролс ройс"), а по отношение на интелекта- имам си го, вярно е !
  • #7
    9 rate up comment 17 rate down comment
    Obrut ( преди 11 години )
    Да, ще работят и в събота, а скоро и в неделя, щото пукнат клиент няма през седмицата. Даже май смятат и нощна смяна да карат, че скоро и 24 часа, 7 дни в седмицата. Барем някой се излъже...
  • #6
    16 rate up comment 10 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Какво искаш да кожеш , че човек си купува кола както купува сандвич....доста интелект има в теб...еми внимавай че както си купуваш виенски шницел туко виж си купил и ролс ройс...
  • #5
    16 rate up comment 13 rate down comment
    !!! ( преди 11 години )
    И като е лидер на пазара, кво? Те и Макдоналдс са най-голямата верига, но никой не ги препоръчва като място за хранене, даже им викат джънк фууд.Характерното за тези храни е, че са опокавони атрактивно, със златиста коричка, имат аромат и цвят,Но всичко е постигнато изкуствено и е ***.А за гоуфу спокойно може да се обособи едно ново понятие - JUNK CAR!
  • #4
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре де - има ли други марки, освен ФВ и Ауди, които да предизвикват такава голяма неприязън в едни и такава любов в други ?!
  • #3
    15 rate up comment 11 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Абе не знам ко'плюете ама Голф отново е лидер в Европа по-продажби....за 2012
  • #2
    15 rate up comment 11 rate down comment
    !!! ( преди 11 години )
    В събота тайно, за да ни ги хванат журналята ще произвеждат и монтират свръхтехнологичните и скъпи колани за пониженото окачване. Тази технология е съвместна разработка с Атобилд и радио Ереван...
  • #1
    16 rate up comment 23 rate down comment
    Das Auto. ( преди 11 години )
    И докато "надеждните" марки Fiat,Ford и Volvo затварят заводи в Европа поради липса на интерес от клиентите,то "тъпите германчета" ще трябва да работят и в събота ,защото производството на "навесите" сериозно изостава от търсенето.Факт!