IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ

Поръчките за модела надминаха 100 000 бройки

Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ

Ръководството на Volkswagen обяви, че търсенето на новия Golf VII, който бе показан в края на миналата година, сериозно превишава предлаганите от компанията бройки. Затова и се взимат специални мерки, за да може всички желаещи да се снабдят с автомобила, съобщава агенция business.ua.
Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ
Към момента във Volkswagen са получили над 100 000 поръчки за модела, който се предлага както с 3, така и с 5 врати. За да решат проблема, германците пускат 3 допълнителни сутрешни смени в събота в завода си във Волфсбург. Това ще позволи производството на допълнително близо 2 000 бройки, които ще бъдат насочени към европейските пазари.

Съвсем наскоро шефът на Volkswagen Мартин Винтеркорн се похвали, че компанията му е успяла да продаде 800 000 автомобила Golf. Според други проучвания бройката продажби за миналата година е 750 000.

Снимка: Automedia.bg

0 от 500
  • #29
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тойота я хвалят тези които мразят Фв а не тези които имат тойоти.Я виж по улиците на 50 коли една Тойота ще видиш а на 100 - Хонда. Там Субару ,Митцу и прочее бая трябва да почакаш да те размине някоя.
  • #28
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Карам служебен авенсис и мога да ви кажа, че тази кога доста често си престоява в сервиза. Не знам защо я хвалите, но аз много си се замислил преди да си купя Тойота.
  • #27
    7 rate up comment 8 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Но те го имат от 2007г...комън реила.
  • #26
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ех,Дошо,факти,просто факти *** Дошо!
  • #25
    12 rate up comment 8 rate down comment
    GTI ( преди 11 години )
    VW POWEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRP.S za fenovete an taboretkite toyota iskam da kazaMAR6666666666 V SERVIZAAAAAAAAAAAAAA
  • #24
    7 rate up comment 6 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Нищо , новия комън реил ще го замести достойно...
  • #23
    11 rate up comment 9 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Браво Дошо добре го каза , точно такъв двигател е 1.9 TDI на Фолксваген...икономичен и динамичен
  • #22
    6 rate up comment 8 rate down comment
    какви две години ( преди 11 години )
    Той е един и ще си купува кола на старо,ама после..За един с химерата за Civic на старо става дума.Досега беше Дошо,знаещ,expert,анонимен, а от няколко дни си е харесал Obrut и !!!.Ех,Дошо,факти,просто факти *** Дошо!
  • #21
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не сравнявайте Голф с Авенсис, това са два различни сегмента, иначе Голфа е в пъти по-добър, предлага тройно по-голяма гама от двигатели и повече екстри, разполага с много по-динамични двигатели, може да се окомплектова по желание на клиента и с 4Х4, въобще няма база за сравнение. Авенсиса дори не може да се сравнява с новата Октавия. Като гледам новите Хюндаи и те предлагат повече екстри от Тойота, май само Дачия и Лада са под Тойота... за сега.
  • #20
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колкото и да плюете по Фолка,Ауди и Бмв хората се спукват от продажби и печалби.Бас държа че над 90% от пишещите тук досега а и в близките 2 год НЯМА да си купят нова кола.Така че Вие не влияете на пазара колкото и простотия да се изпише. С две думи яко хейтване и мишкосване....типично са лузърите.