IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ

Поръчките за модела надминаха 100 000 бройки

Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ

Ръководството на Volkswagen обяви, че търсенето на новия Golf VII, който бе показан в края на миналата година, сериозно превишава предлаганите от компанията бройки. Затова и се взимат специални мерки, за да може всички желаещи да се снабдят с автомобила, съобщава агенция business.ua.
Volkswagen ще работи и в събота заради Golf VІІ
Към момента във Volkswagen са получили над 100 000 поръчки за модела, който се предлага както с 3, така и с 5 врати. За да решат проблема, германците пускат 3 допълнителни сутрешни смени в събота в завода си във Волфсбург. Това ще позволи производството на допълнително близо 2 000 бройки, които ще бъдат насочени към европейските пазари.

Съвсем наскоро шефът на Volkswagen Мартин Винтеркорн се похвали, че компанията му е успяла да продаде 800 000 автомобила Golf. Според други проучвания бройката продажби за миналата година е 750 000.

Снимка: Automedia.bg

0 от 500
  • #19
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тоя па , намери какво да сравни Гоуф с Авенсис, екстрите ли са му повече, возията ли му е по-добра, за надеждността няма да говорим.Ако се качиш пък D-Cat каква песен ще запееш...
  • #18
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Obrut ( преди 11 години )
    До този, дето от Г6 се качил на Авенсис - качил си се, ама друг път, щото нищо от това, което си написал, не е вярно - двигателите са динамични, удобството е сравнимо само с Мазда6, идеално стояща на пътя, да не говорим, че струва почти колкото прехваления голф. Ама е 2 пъти повече кола.
  • #17
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Obrut ( преди 11 години )
    На бас, че твоят лабрадор е доста по-интелигентен и от теб. Той поне не произхожда от Германия, като голфа, така че това е разбираемо...
  • #16
    22 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Скучна и безлична кола, продукт на дойчише индустрише..., добре че има фирми като Мерцедес, които да отсрамват положението. Кажете ми кой нормален човек би си купил това недоразумение, с вид на шейсет годишна мома, пред А класата на Мерцедес, при положение че цените са им приблизително еднакви!?
  • #15
    14 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Автомобил за хора без никакво въображение. Вълнуващ като вурст с кнедли, варени броколи и вайценбира. Разбира се без никакви подправки.
  • #14
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Всички заводи на Тойота по света вече няколко години (от края на 2008) работят и в неделя. Германчетата пак са изостанали.
  • #13
    12 rate up comment 10 rate down comment
    юруш на доматите ( преди 11 години )
    бързат да продадат на лапнишараните,докато не са се усетили-хахаааааааа
  • #12
    13 rate up comment 12 rate down comment
    "колата не е ло ( преди 11 години )
    Не е.Тя си е най-добра в класа вече 40 години.И така ще е поне още толкова.
  • #11
    12 rate up comment 12 rate down comment
    до !!! ( преди 11 години )
    На бас,че моят лабрадор е по- интелигентен от теб!Никога не пресича пред Toyota,защото и той знае,че може и да не спре!И не лае като теб, когато стане дума за VW.Факт,Доше.*** факт!***,факт,Дошо,*** факт!***,Дошо,просто ***!Факт!
  • #10
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колата не е лоша но просто цената и не съответства на качеството. предполагам се купува от многото фенове на модела, а не защото си струва парите.