IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley се отказа от дизелите в полза на хибридите

Компанията ще бъде готова с такъв автомобил до 3 години

Bentley се отказа от дизелите в полза на хибридите

Компанията Bentley няма намерение да използва дизелови двигатели в своите автомобили, но за сметка на това проявява сериозен интерет съм хибридните технологии. Това заяви на пресконференция в Детройт шефът на фирмата Волфганг Шрайбер (на снимката), цитиран от изданието Autocar.

Bentley се отказа от дизелите в полза на хибридите

„Дизелите не са приоритет за Bentley, тъй като нашите основни пазари – Китай и САЩ, не се интересуват от тях – коментира Шрайбер. – Такива мотори са популярни само в Европа, но не навсякъде. В Русия, например, нашите клиенти изобщо не проявяват интерес към дизелите”.

Шефът на компанията бе категоричен, че хибридните технологии представляват много по-голям интерес, тъй като позволят по-голяма икономия на гориво. А и са насочени към пазари, където има интерес към бензиновине двигатели. Шрайбер все пак побърза да уточни, че компанията му се нуждае поне от още 3 години, за да може да създаде своя първи хибриден автомобил. Но такъв задължително ще присъства в моделната гама на Bentley.

Волфганг Шрайбер разкри също така, че съвсем скоро Bentley ще разкрие своя нов голям кабриолет – открита версия на седана Mulsanne. Неговият прототип вече е бил показан пред група потециални клиенти, като отзивити от машината, поне според думите на Шрайбер, са били „фантастични”. Въпреки това в компанията още не са взели окончателно решение за пускането на кабриолета Mulsanne в серия.

Снимка: Bentley

0 от 500
  • #26
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    http://***.carfolio.com/specifications/models/car/?car=252637http://***.edmunds.com/volkswagen/golf/2010/?sub=diesel&ps=used#fullreviewРазлика от 2 литра при дизелов Голф достатъчно красноречив пример ли е за лъжата на VW ?
  • #25
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ти си безнадеждно *** човек, няма смисъл да се обяснява на крава. паси там радвай се на статии и тва е. То за това тая държава е на това дередже. Аре ходи проси за нафта на гоуфа и не ме занимавай с жалката си личност.
  • #24
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Виж коментара , писах че от порше развяват тоя модел и говорат глупостите си за него от 2-3 години . Хвалят се с него от сумати време а не са го изкарали за тест до сега ни веднъж.
  • #23
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какво набиране бе това ако бързаш сигурно трябва да слизаш и да го буташ. Ти къде видя набиране, Оня отзад в БМВ-то едва подава газчица, Приуса с 60км. ще изхвърчи от завоя. Е*ти пистовата скорост. Не гледаш ли че едва постепенно наема. Това за теб спотно каране ли е? Не мога да си представа как тогава се кара нормално приус? С 60км. на прави участъци и с 20км. в завой ха ха ха.
  • #22
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не бе дебилски дадох ти линк и ти писа че линка който съм дал е от преди 2-3 години, ако те гони склерозата и не помниш какво си писал преди 5 минути вземи да си пиеш хапчетата, че едната ти гънка като мине поредната *** мисъл и набързо забравя предишната тъпотия която е родила.
  • #21
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Пистата се характеризира с участъци, в който имаш набиране на скорост след това спирачки и пак набиране. Магистралата се характеризира с постоянна скорост. Лепилар ти основни виждания за техниката нямаш бе хахахА
  • #20
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Де+ил си ти не разпознаваш календара, 100 км. за теб е пистова скорост ха ха ха ти си мега де*ил. Толкова глупости не бях чел скоро, клипчетата лъжели, тестовете лъжели, производителите лъжели само де*ила знаел истината, Той Поршето не е виждал на живо, но знае разхода по добре от производителя ха ха хаааа ***,*** чак вглъбнат.
  • #19
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не можеш да немриш статии от преди 2-3 години ? И търсачка ли трябва да те уча как се ползва ХАХахАХАХхахАХ
  • #18
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Линка е от преди 4 месеца а не от преди 2-3 години, първо се научи да разпознаваш календара, пък после ела да пишеш за коли. А щом за теб скорост от 100км.ч. е пистова окей, значи Приус е за пенсионери, защото на първокласните пътища повечето шофьори движат със 100км.ч. а на магистралите със около 130-140км.ч. Така да се каже "пистова" скорост за Приус, смях,смях.
  • #17
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не ми лафи де*ил, казах ти чети си списанието и трай там. Живей си в измисления свят и недей да учиш хората, от които ти зависи живота.