IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda готви компактен SUV

Возилото е базирано на Jazz и трябва да стъпи на пазара до две години

Honda готви компактен SUV

Honda готви компактен SUV
Honda също иска дял от разрастващият се сегмент на компактните кросовъри. Японците ще атакуват тази ниша с модел, базиран на Jazz, който трябва да бъде наличен в шоурумите на марката до две години.

Бъдещото возило беше загатнато с две снимки на концепт, носещ името Honda Urban SUV. Концепцията ще бъде разкрита пред публика утре в Детройт, когато ще бъде налична и подробна информация от производителя.

Към момента е потвърдено, че в основата на този модел е техниката на следващото поколение Jazz, с който ще си делят и задвижващите агрегати.

Бъдещият компактен SUV на Honda ще се предлага както в САЩ, така и в Европа. Конкуренти ще му бъдат возила като Nissan Juke, Peugeot 2008, Opel Mokka и Renault Captur.
Honda готви компактен SUV
Снимки: Honda

Тагове: honda jazz honda urban suv
0 от 500
  • #7
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    На мен пък новия Сивик ми напълни душата като се качих в него.За двигателите съм съгласен.Сигурен съм, че ще са много надеждни, но някак ми липсва числото 9 на оборотомера
  • #6
    13 rate up comment 0 rate down comment
    RoadRunner ( преди 11 години )
    И на мен по-старите модели на Хонда повече ми харесват, но за цената не съм съгласен, по съотношение цена-качество, съм убеден че са по-добре от марки като Ауди, Тойота и Мерцедес. Хонда си остава един от най-надеждните автомобили (въпреки че новия Сивик е грозен :))
  • #5
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хонда,колкото и да ги харесвам последните години много изостанаха.Страшно много,моделите са им крайно неадекватни,а двигателите не са,като от едно време.Много се надявах примерно на новият Сивик да го купя,но като отидох в шоурума се оказа много по-грозен от снимките,които гледах преди това.Сега ще му правят спешен фейслифт,ама аз избрах друг автомобил.За качеството и надежността им спор няма,че са много добри,но само това не е достатъчно.Освен това цените са им неадекватно високи.
  • #4
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Как ще се konkurira ,с Nissan Juke, Peugeot 2008, Opel Mokka и Renault Captur,с какво????
  • #3
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Предницата е направоо..."Kurosava hei", оригинала е Ssangyong !!Дизайнерите, да си правят СЕПУКО,и да се свършва с мъките!!
  • #2
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    От HONDA, са много объркани, лутат се повече, и повече!
  • #1
    12 rate up comment 5 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Красота. Красотата е в обикновените неща, с върховно качество и човешка цена, за да могат повече хора да и наслаждават!