IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda готви компактен SUV

Возилото е базирано на Jazz и трябва да стъпи на пазара до две години

Honda готви компактен SUV

Honda готви компактен SUV
Honda също иска дял от разрастващият се сегмент на компактните кросовъри. Японците ще атакуват тази ниша с модел, базиран на Jazz, който трябва да бъде наличен в шоурумите на марката до две години.

Бъдещото возило беше загатнато с две снимки на концепт, носещ името Honda Urban SUV. Концепцията ще бъде разкрита пред публика утре в Детройт, когато ще бъде налична и подробна информация от производителя.

Към момента е потвърдено, че в основата на този модел е техниката на следващото поколение Jazz, с който ще си делят и задвижващите агрегати.

Бъдещият компактен SUV на Honda ще се предлага както в САЩ, така и в Европа. Конкуренти ще му бъдат возила като Nissan Juke, Peugeot 2008, Opel Mokka и Renault Captur.
Honda готви компактен SUV
Снимки: Honda

Тагове: honda jazz honda urban suv
0 от 500
  • #17
    8 rate up comment 1 rate down comment
    до анинимен ( преди 11 години )
    Единственото общо между модела за Америка и за Европа е САМО ИМЕТО!!!Когато Хонда прави нещо ново го прави от НУЛА! Това изисква време.
  • #16
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За мен най-надценената марка след немските талиги е Хонда. Жалко,но факт.Дори в двигателите изостават осезаемо и не се вижда нищо съществено на хоризонта.Конглокенцията не спи и вади на пазара всякагодина нови и нови,а само Хонда вади през 5 год.нещо ново.Така не ставапросто.Конглокенцията е жестлка итрябва да се действа...
  • #15
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Въпрос на вкус да ама на много хора клиенти и специалисти.Точно поради тази причина за САЩ ще има фейслифт.Спешен при това след само 1 г. след излизане на модела.Що ли така?Може би не са ви питали вас интернет форумни спецове.Явно сте от новото поколение хондаджии които не знаят и не помнят славните коли на марката.Ама какво ли да обяснявам на лапетии какво значи истинска Хонда.Специалноза психото ще му кажа да не гледа бройката само,а да наблегне на пазарният дял на Хонда.По-малък е психарче.
  • #14
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Психо тази година е рекордна за цялата история на ХОНДА.4000000 продажби
  • #13
    11 rate up comment 3 rate down comment
    до Анонимен ( преди 11 години )
    "Някой иска да ми каже,че новият Сивик е по-хубав от стария ли? Абе ей,махнете си очилата и погледнете!" Въпрос на вкус -казало кучето и си облизало ***.Това , че на теб не ти харесва не означава , че никой не трябва да го харесва и да убеждаваш другите колко е грозен.
  • #12
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Някой иска да ми каже,че новият Сивик е по-хубав от стария ли?Абе ей,махнете си очилата и погледнете!Не бъдете просто задръстени и заслепени фенове.И аз съм фен на Хонда,но този новият е пълен шит.Истинските Хонди са от преди 2000 г.След това все се лутат насам-натам и се чудят какво да измислят.За това и продажбите им не са така добри,както би трябвало да бъде.Липсват спортните нюанси вече,няма го младежкото и свежото.Цените са им само високи,но трябва да ги заслужат някой да ги плати.
  • #11
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ssangyong ???
  • #10
    4 rate up comment 4 rate down comment
    г ( преди 11 години )
    Поправка: Япоснки , обърках го с ония корейски *** Киа и Хюндай.. :)
  • #9
    4 rate up comment 8 rate down comment
    г ( преди 11 години )
    Не е грозен!!! Той е ужасяващо грозен.ХАхахХАХхаХ Поредния корейски *** който ще остане като сянка в историята.
  • #8
    9 rate up comment 3 rate down comment
    !?!?!? ( преди 11 години )
    Аз пък като по-*** взех , че си купих новия Сивик- не ми е грозен! Дори ми харесва повече е от 8 генерация."Фейс-лифт" направиха вече , но на американската версия т.е. на седана. На европейската не съм чул да искат да правят.