IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Изданието Autoexpress направи интересен експеримент с румънското возило

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Харесахте ли новата Dacia Sandero, когато я видяхте за първи път? Разпознахте ли я като Dacia и колко предположихте, че струва? На видеото долу ще видите интересен експеримент на изданието Autoexpress, което събра мненията за модела на случайни посетители в търговци център във Великобритания.

Англичаните не познават добре румънската марка, както и моделите, които предлага. За това от Autoexpress прикриват емблемите на Sandero и питат минувачите каква марка е тази кола и колко струва според тях.

Отговорите са повече от любопитни. Сред предположенията за марка присъстват Volkswagen, Skoda, Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Opel и други, но не и Dacia или пък Renault. Още по-любопитни са предположенията за цена. Повечето от тях прехвърлят двойно началната цена на модела, който е най-достъпната кола на пазара във Великобритания.

Подробна информация за новата Dacia Sandero вижте ТУК

Тагове: dacia sandero autoexpress
0 от 500
  • #10
    41 rate up comment 5 rate down comment
    сашо ( преди 11 години )
    само дето дачията е по хубава и МНОГО ПО ЕВТИНА от надутите Тигуан, измислена през 2008 и оп веднага е най хубавия джип според АУТОБИЛД,прилича ми на ударена УАЗКА.
  • #9
    31 rate up comment 3 rate down comment
    dacia ( преди 11 години )
    Трите звезди на дачия за безопасност идват от липсата на системи за сигурност и защита на пешеходци. Иначе купето е точно толкова здраво колкото и на колите с по пет звезди.
  • #8
    38 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре е,хора набута ли се с Golf4,за по 7800лв.,да не изказват мнение,защото стават СМЕШНИ!
  • #7
    23 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    брех , голяма реклама се прави на Дачия... от Рено тези милиони за реклама да бяха ги отпуснали за системи за сигурност..нямаше да се излагат с 3 звезди на краштест. То голямо хвалене пада, явно целта е да се продадат максимално повече бройки ,преди собствениците да започнат да изказват "прекрасните" си мнения..
  • #6
    45 rate up comment 3 rate down comment
    dacia ( преди 11 години )
    Де да беше Фолсваген. Дачия е далеч по-надежден и качествен автомобил. Теста на Аутобилд на 100 000км е достатъчно красноречив. Може да го намерите в гугъл като напишете "dacia logan autobild 100 000km"В статията на Аутобилд има и класация, където последните места са окупирани от VW. Статията завършва така: "Ех, защо и Фолсваген не правиха евтини и здрави автомобили като Dacia/Renault?"
  • #5
    21 rate up comment 11 rate down comment
    XperiA ( преди 11 години )
    Добре де едно ми е интересно...качват се в колата...и ако бяха погледнали на дясно да видят на стъклото на предната врата надписа Renault/Dacia...толкова е трудно... :)
  • #4
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    точно Англичаните са много предубедени относно това какво купуват. Може дизайна да им харесва, но ме съмнява да я купуват. За месец в Англия не видях нито една Дачия, а в Германия ги виждам почти всеки ден.
  • #3
    38 rate up comment 4 rate down comment
    ( преди 11 години )
    Само още малко да я бяха пипнали и щяха да удушат конглокенцията в сферата на ширпотребата. Щяха да размалят много настроението на ФВ и Опел. Но пък винаги ще има такива, които да слугуват на марки.
  • #2
    46 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    От това което видях в клипа оставам с впечатлението, че на англичаните им харесва колата и биха платили двойно повече за нея отколкото в действителност струва! От което си правя извод, че за цената си колата предлага доста повече от други марки и модели
  • #1
    57 rate up comment 2 rate down comment
    Fenix ( преди 11 години )
    Това само показва колко са се обезличили автомобилите в последно време.