IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Изданието Autoexpress направи интересен експеримент с румънското возило

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Харесахте ли новата Dacia Sandero, когато я видяхте за първи път? Разпознахте ли я като Dacia и колко предположихте, че струва? На видеото долу ще видите интересен експеримент на изданието Autoexpress, което събра мненията за модела на случайни посетители в търговци център във Великобритания.

Англичаните не познават добре румънската марка, както и моделите, които предлага. За това от Autoexpress прикриват емблемите на Sandero и питат минувачите каква марка е тази кола и колко струва според тях.

Отговорите са повече от любопитни. Сред предположенията за марка присъстват Volkswagen, Skoda, Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Opel и други, но не и Dacia или пък Renault. Още по-любопитни са предположенията за цена. Повечето от тях прехвърлят двойно началната цена на модела, който е най-достъпната кола на пазара във Великобритания.

Подробна информация за новата Dacia Sandero вижте ТУК

Тагове: dacia sandero autoexpress
0 от 500
  • #30
    20 rate up comment 10 rate down comment
    до муха-ха ( преди 11 години )
    статията няма нищо общо с немските коли, статията е платена от Дачия
  • #29
    25 rate up comment 3 rate down comment
    мухаха ( преди 11 години )
    Хаха тука има доста хора прекара ли се да си купят нещо немско и сега се чудят как да си изкарат таралясниците по хубави. Големи смешници сте.
  • #28
    23 rate up comment 15 rate down comment
    неанонимен ( преди 11 години )
    явно всички автосписания са се хванали здраво да ни рекламират румънското рено. това е да си плащаш където требе... и аз направих експеримент, увих едно ла**о в станиол и го давах на непознати да опитат.. сред предположенията присъстваха киндер сюрприз , тоблерон и вафла мура,но не и л*но. Още по-любопитни бяха предположенията за цена.
  • #27
    21 rate up comment 1 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 11 години )
    Много правилно си я пиша, просто при публикуване на коментара следва автоматична замяна с тая безсмислица.
  • #26
    21 rate up comment 4 rate down comment
    До А.В.Торът ( преди 11 години )
    Я напиши думата конглокенция ПРАВИЛНО, и след това си погледни коментара!
  • #25
    26 rate up comment 7 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 11 години )
    Дума "конглокенция" няма. Ако някой в този форум си я е измислил, поне да изясни на нас, низшите духом, какво е имал предвид с нея. Конглокенция и Конглокс, които тук нееднократно виждам да се заместват с Конглокенция и Конглокс, са реални думи и всеки знае какво означават. Ако целта е да се правите на интересни, направо си кажете.
  • #24
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Дифорс Валвматиков ( преди 11 години )
    АНОНИМНИТЕ,Предполагам, че осъзнавате собствените си глупости, които пишете и заради това не си изписвате прякор или име.Все пак е добре, когато човек иска да Ви отговори да има име, към което да се обърне!
  • #23
    25 rate up comment 3 rate down comment
    е как да не ( преди 11 години )
    аз още преди 1 месец писах, че ми прилича на ГОЛФ. ПРосто съвсем видими са приликите. Хората в Ангрия не пасат трева, а карат нови автомобили!
  • #22
    29 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    дачия била като Голф. абе вие добре ли сте. май сте си *** колкото англичаните - това виждам аз. само дето не знам англичаните ли са оглупели или вие сте поумнели.
  • #21
    28 rate up comment 5 rate down comment
    еми ( преди 11 години )
    Те ФВ сами са си виновни. ПРавят Шкода като ФВ, правят Сеат като ФВ, правят дори Ауди като ФВ, какво очакват........конглокенцията да стои със скръстени ръце?