IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Изданието Autoexpress направи интересен експеримент с румънското возило

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Харесахте ли новата Dacia Sandero, когато я видяхте за първи път? Разпознахте ли я като Dacia и колко предположихте, че струва? На видеото долу ще видите интересен експеримент на изданието Autoexpress, което събра мненията за модела на случайни посетители в търговци център във Великобритания.

Англичаните не познават добре румънската марка, както и моделите, които предлага. За това от Autoexpress прикриват емблемите на Sandero и питат минувачите каква марка е тази кола и колко струва според тях.

Отговорите са повече от любопитни. Сред предположенията за марка присъстват Volkswagen, Skoda, Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Opel и други, но не и Dacia или пък Renault. Още по-любопитни са предположенията за цена. Повечето от тях прехвърлят двойно началната цена на модела, който е най-достъпната кола на пазара във Великобритания.

Подробна информация за новата Dacia Sandero вижте ТУК

Тагове: dacia sandero autoexpress
0 от 500
  • #40
    17 rate up comment 0 rate down comment
    до до 'много то ( преди 11 години )
    Бе, той и в последния Авенсис не е влизал, ама карай... ;)
  • #39
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре де - само за мен ли е очевидно как хората от клипа идея си нямат от коли... B смисъл: VW как да е, но да ти заприлича на Honda (т.е. Civic) или Mazda ... Все едно да ти покажат Aventador и да кажеш: Мдаа прилича ми на Bentley... или Aston Martin. След такава изцепка има ли значение какво казва този човек.
  • #38
    22 rate up comment 1 rate down comment
    до 'много точно ( преди 11 години )
    Баце, хващам се на бас, че никога не си влизал даже в Лексус, затова бръщолевиш тези глупости.... Октавията била по-луксозна от Лексусите.... Божеее, събери си вересиите!
  • #37
    20 rate up comment 8 rate down comment
    много точно казано ( преди 11 години )
    Хм вижда се че някой са припознали Тойота, но досега не съм видял Тойота с чак толкова добър дизайн. Тойотата от далеч като я видиш и си казваш със сигурност такъв *** никога няма да си купя. В съседната статия има снимки на Октавията отвътре, като я видях и като знам как изглежда "луксозния" Авенсис и си казах е то щом Чехите ги задминаха какво повече да говорим. Отвътре Октавията е по-луксозна от Лексус а моделите на Тойота изглеждат пред нея като вехти евтини старинии.
  • #36
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Англичаните ( преди 11 години )
    са "недоскиф" или не са изтрезнали , ако мислят Дачия за Фолсваген----------по-тъпо внушение не съм чела
  • #35
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ама естествено, че фв крадат от дачия, и не само те...skoda,Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Opel както пише, за това хората не могат да познаят оригиналът... всички *** крадат от дачия и пускат копието преди да излезе оригиналът.хамър например си е чисто копие на дъстър..гадните японци пък постоянно копират Румънски високи технологии и ги вграждат в колите си, ама мамалигарите си знаят,че са номер едно и не им пука
  • #34
    24 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Фолксваген постоянно краде дизайна от Дачия. Вижте новия СУВ Тигун ли маймун ли беше си е прекопирана Дачия Дъстър. Нормално е Фолксваген да краде дизайн, иначе колите им приличат на Шкода, тоест на нищо! Едва ли има по-безлични и грозни коли от Фолксваген-най-пенсионерската марка.
  • #33
    22 rate up comment 0 rate down comment
    бъчо ( преди 11 години )
    Проглокор, глок, конглокенция, глокодръв...какво е общото?
  • #32
    23 rate up comment 1 rate down comment
    do до муха-ха ( преди 11 години )
    За какви немски коли говориш?Те швабето не правят коли а навеси
  • #31
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Ибро Курортов ( преди 11 години )
    С ляв волан в Англия. Не е ли странно?