IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Изданието Autoexpress направи интересен експеримент с румънското возило

Англичаните мислят Dacia Sandero за Volkswagen

Харесахте ли новата Dacia Sandero, когато я видяхте за първи път? Разпознахте ли я като Dacia и колко предположихте, че струва? На видеото долу ще видите интересен експеримент на изданието Autoexpress, което събра мненията за модела на случайни посетители в търговци център във Великобритания.

Англичаните не познават добре румънската марка, както и моделите, които предлага. За това от Autoexpress прикриват емблемите на Sandero и питат минувачите каква марка е тази кола и колко струва според тях.

Отговорите са повече от любопитни. Сред предположенията за марка присъстват Volkswagen, Skoda, Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Opel и други, но не и Dacia или пък Renault. Още по-любопитни са предположенията за цена. Повечето от тях прехвърлят двойно началната цена на модела, който е най-достъпната кола на пазара във Великобритания.

Подробна информация за новата Dacia Sandero вижте ТУК

Тагове: dacia sandero autoexpress
0 от 500
  • #20
    22 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дачия може да е евтина и здрава, но хората в развитите държави търсят нещо, което марката не предлага: ЛУКС.
  • #19
    22 rate up comment 15 rate down comment
    ддс ( преди 11 години )
    на истинските и качествени автомобили не им се налага да ходят в аутобилд и Autoexpress и да си плащат на *** да ги хвали. и на мен ми писна от агресивната реклама на дачия и хюндай
  • #18
    36 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хм вижда се че някой са припознали Тойота, но досега не съм видял Тойота с чак толкова добър дизайн. Тойотата от далеч като я видиш и си казваш със сигурност такъв *** никога няма да си купя. В съседната статия има снимки на Октавията отвътре, като я видях и като знам как изглежда "луксозния" Авенсис и си казах е то щом Чехите ги задминаха какво повече да говорим. Отвътре Октавията е по-луксозна от Лексус а моделите на Тойота изглеждат пред нея като вехти евтини старинии.
  • #17
    31 rate up comment 5 rate down comment
    Kitkat ( преди 11 години )
    SRAMOTA ZA GOLFOVETE,VIJTE SE KVI STE IZOSTANALI V DIZAINA,TA 4AK DACIA 6TE VI NADMINAT HAHA
  • #16
    25 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дачията може и да не може да се мери с някоя немска марка, но е за предпочитане пред някоя калпава Тойота.
  • #15
    38 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дачия в момента е единствената нова кола, която си струва парите. Да не говорим и че е най-надеждната от концерна "рено". А това че мязала на ФВ, какво от това? И ФВ откраднаха сума ти идеи от БМВ и мерцедес и ги треснаха в ауди, нищо ново под небето.
  • #14
    17 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    mi kradat ot "gadnite" volkswagen - to e ochevidno...
  • #13
    26 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    за надменните англичани Дачия звучи като телевизор НЕО или телефон Привилег. и по 2000 паунда да ги пуснат там, не могат да ги накарат да купуват. в южна Европа, хората обаче са склонни на експерименти
  • #12
    21 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    стига с тая дачия ,де. не смея да си пусна телевизора вече.
  • #11
    42 rate up comment 5 rate down comment
    Р ( преди 11 години )
    Дачията е идеална за тия пари! Бих я предпочел пред "гъзарията" да караш 10 годишна немска кошница. Сега като пуснат и спортната турбо версия ще убият конглокенцията в ниския ценови клас. Лошото е че колкото повече я подобряват толкова ще нарасне и търсенето а от там и цената. Както стана със Голф - през 90-те беше евтина достъпна и здрава кола, а по късно ката стана супер популярна в европа веднага падна качеството а цената се увеличи! Лакомията за пари до това води.