IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes E63 AMG минава на AWD

Автомобилът ще получи и увеличена мощност на двигателя

Mercedes E63 AMG минава на AWD

Обновеният Mercedes-Benz E 63 AMG ще бъде по-мощен и ще получи система за задвижване на четирите колела още в базовата си версия. Това съобщи изданието Worldcarfans, което се позовава на свои източници в гeрманския производител.
Обновеният Mercedes-Benz E 63 AMG ще е с базово 4х4
В базовата модификация 5.5 литровият, 8-цилиндров би-турбо двигател ще бъде с увеличена до 550 к.с. мощност. При сегашния модел подобна мощност е достъпна единствено във версията, снабдена със спортния пакет AMG Performance Package.

Обновеният E63 AMG със задвижване на четирите колела ще ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3.4 секунди. Настоящата версия (525 к.с.), която е със задно предаване, се нуждае от 4.3 секунди за същото упражнение.

Освен това новата модификация на машината ще бъде с по-агресивен външен вид от сегашната. Променени са предната и задната брони, като предната благодарение на новите въздухозаборници напомня на тази на Ferrari F430. Предните фарове ще се състоят от един модул (вече няма да бъдат по два на фар), а страничните прагове са напълно различни и по-силно изразени с нова стройна линия, която преминава по дължината на автомобила.

Очаква се новият Mercedes-Benz E 63 AMG да бъде пуснат в серийно производство през третото тримесечие на 2013 г.

Тагове: amg mercedes e63 amg
0 от 500
  • #6
    10 rate up comment 6 rate down comment
    до Марто ( преди 11 години )
    Много си чувствителен,бе момко! Готов съм да се обзаложа, че караш нещо италианско на около 15-20 години.Само вие сте толкова обидчиви и "ителигентно" хапливи към хората с АВТОМОБИЛИ!
  • #5
    5 rate up comment 14 rate down comment
    до Stern vom Himmel ( преди 11 години )
    А относно тва дали на село или не...само като ти идвам на гости.
  • #4
    6 rate up comment 13 rate down comment
    до Stern vom Himmel ( преди 11 години )
    Кажи честно? Ти като толко компетентен сигурно си от тия нали. Да не говорим, че идеята ми беше съвсем различна, а явно ти си станал с *** нагоре и не ти е до мислене. Не се притеснявай, не броя на никой парите.
  • #3
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    И тези, дето са броили 1 камара пари също могат да се кефят, че са само със задно и могат да си правят кефа по завоите. То всеки може да кара с 250 км/ч в права линия :)Може да е по-бавно със задно, но е по-весело със сигурност!
  • #2
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Stern vom Himmel ( преди 11 години )
    Марто, айде такива коментари на село, ако обичаш. вярваш или не, но хората "броили 150 000 евро примерно за едно такова", със сигурност имат още 150 00 евро, които да броят за новото. Тях не ги мисли.
  • #1
    12 rate up comment 16 rate down comment
    Марто ( преди 11 години )
    Еми честито на тия които са броили 150 000 евро примерно за едно такова, сега излиза новото и вече не са актуални, дори са направо бавни...