IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen ще прави и по-евтин автомобил

Германците готвят отговор на завръщащия се Datsun

Volkswagen ще прави и по-евтин автомобил

Volkswagen Group обмисля възможността за създаването на нов брaнд, който ще обединява група евтини автомобили, предназначени за пазарите на развиващите се страни. Това призна шефът на Съвета на работниците в концерна Бренд Остерло.
Volkswagen ще прави и по-евтин автомобил
Евтината машина ще се предлага най-вече на пазарите в Юго-Източна Азия и Африка. Нейни основни конкуренти ще бъдат Maruti (индийската дъщерна фирма на Suzuzki) и готвещият се за завръщане на пазара Datsun.

"Ние се нуждаем от евтин автомобил, който ще струва между 5000 и 10 000 евро - заяви пред в. Handelsblatt Остерло. - Подготовката за неговото производство ще отнеме не повече от 2 години. Искам да уточня, че в случая Volkswagen няма да изобрети наново колелото".

От последните думи на Остерло експертите правят извод, че Volkswagen Group смята да използва за новия си модел платформата на VW Up! (на снимката). Самият той допълва, че концернът смята с пълни сили да атакува новия сегмент, който до този момент пропускаше. Създаването на новия брaнд е една от крачките към целта, която са си поставили във Volkswagen - а именно през 2018 г. концернът да бъде абсолютен лидер в света на автомобилните производители.

Тагове: volkswagen up! vw group
0 от 500
  • #26
    2 rate up comment 2 rate down comment
    до: VAGиналиий ( преди 11 години )
    И зимата,като влизаш постоядно с мокри обувки,внасяш сняг,лед,влагата в купето става висока,прозорците почват да се потят ми е интересно с какво гониш влагата.Вземаш сешоара ли?Ей това любителите на немски каски сте много *** парчета честно.Продават ви кошници без екстри,на висока цена,чупят се,висите по-сервизите,обаче от вашите навеси по-хубави няма.Болни хора сте,ама чк толкова болни не съм мислил...
  • #25
    2 rate up comment 2 rate down comment
    до: VAGиналиий ( преди 11 години )
    Абе анонимнийй,ти къде живееш бе,на Северния полюс ли,че ми даваш такива примери и по детски се измъкваш?В различните държави се предлагат различни пакети оборудване.До скоро немските каски нямаха пакети,а този начин на продажба го копираха познай от кой!Предлагаха само кола гола,като пушка и от там ти започваш да си е гласиш,а като си е нагласиш с минимум екстри станала на двойна цена.Те в Германия и там сигурно не ги предлагат с клима щото много студено,нали.Баси смешниците дето има тук.
  • #24
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    това че най-евтиния им модел няма екстри не значи че всички коли нямат екстри или че неможеш да си поръчаш.Ти *** ли си, какъв си? Нали има северни страни като швеция,норвегия и т.н. където нямат нужда от клима а искат евтина кола за града.....*** си бате,много ***.Това е база а после ако искаш и масаж в седалките си поръчвай......
  • #23
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ще отречеш ли ВАГиналний,че на въпросната немска лагерна количка климатика е екстра!Кажи простий,кажи!Ама първо погледни в сайта на каскенщайн и тогава се изкажи!Аз ти казвам,че е екстра.В базовата версия няма климатик.Така,че най-добре се качвай на немската талига,засили се и се хвърли от някъде,за да спреш да ни занимаваш с нещастното си съществуване.На всички ВАГиналий им пожелавам един Ъп-база да му се радват.Много се кефя,като ги видя да въртят чекръка,за да си отворят прозорците,хахахаха.
  • #22
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Отдавна почти всички ел.стъклата не са им екстра.Масово в БГ има Гоуфове само с предни ел.стъкла.Такава простотия само *** шваба може да го измисли.А за жапката на Ъп ще отречеш ли?Ще отречеш ли,че не се предлага допълнително,като екстра?Ще отречеш ли,че климатика в колите не беше екстра много години за повечето производители,а доста години след тях тъпите немци го въведоха и те от няма на къде.Ако не бяха другите климатика щеше още да им е екстра,както все още е.
  • #21
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    VAGиналний,как ги изчисли тези 0.1% ми е интересно да разбера.Пак си смучеш истини от пръстите,които преди това явно си ги завирал някъде,където слънце не те огрява.Аз пък мога да ти кажа,че над 50% от немските бараки са базова версия.Стига ти само да отвориш мобили.де или аутоскоут.де и ще разбереш кой говори истината.Ама как да го направиш,като си ***.То малко акъл се иска за тази работа.Колкото до екстрите,то само немските навеси все още имат 2 автоматични предни стъкла,а задни с ръчка.
  • #20
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Немските коли са надценени, а не скъпи. Има разлика. Освен ,че са надценени, са и много трошливи. Освен че са надценени , имат и малки гаранции и са по последните места на всички класации за здравина и навсякъде ги гаврят. Немските коли,както и почти всички коли се купуват 80% в базовите и средни версии. Иначе нямаше да има само Гоуфове 1.9 ТДИ и 1.6 бензин голи като пушки по пътищата,а щеше да е пълно с 3.2 VR6 примерно. Така е и при Аудитата на старо - А8 2.5 ТДИ, А6 2.5 ТДИ ръчни ск.
  • #19
    9 rate up comment 6 rate down comment
    до славчо-пъпавчо ( преди 11 години )
    Извода за ток или т.нар. запалка сред шофьорите на стари щайги е серия за всеки автомобил на европейския и американски пазар. Карал съм туарег без пакет за пушачи, просто има дупка за тока а няма запалка в нея - има капачка.. Но *** като теб, карал само стари щайги от къде ще го знае.. Освен това всеки знае, че немските коли са за хора с пари, и базова версия си купуват 0.1% от хората.. При немците се плаща, затова колите им са качествени и държът най-високи цени..
  • #18
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Kazanova ( преди 11 години )
    И старата и новата PANDA, я навира на кучето в АСПУХА!!!
  • #17
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Slavo ( преди 11 години )
    Up и Skoda citigo са просто отчайващи кошници! Преди да се появят си мислех, че базовата ПАНДА е спартанска кола, обаче се оказа, че можело и по-зле! Супер подигравка с парите на клиента е следната екстра: "Обзавеждане за пушачи"! Включва пепелник (неосветен), но и ЗАПАЛКА... Струва 500CZK (40 лева). Не казвам, че е много, ама ако не си го поръчаш, дори и да си НЕПУШАЧ не можеш да си заредиш телефона в "колата". А този модел беше рекламиран за млади активни хора! ПОДИГРАВКА.