IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Супер-хибридът на Lexus подминава Париж

Машината с мощност 500 к.с. ще бъде показана в Сидни

Супер-хибридът на Lexus подминава Париж

Водещите световни производители очакват стартиращото в края на септември изложение в Париж, за да покажат своите нови модели. Един от тях – Lexus, обаче реши да заложи на друга изложба – тази в Сидни (Авл) през октомври, за премиерата на новия си концепт, който е следваща крачка в развитието на показания в началото на годината в Детройт прототип LF-LC.
Супер-хибридът на Lexus подминава Париж
За новия модел на японците се знае, че разполага с хибриден агрегат, чиято обща мощност надминава 500 к.с. Задвижването е на на четирите колела.

От показания тийзър се вижда единствено част от „кърмата” на автомобила със светодиодните фарове, които са напълно в стила на LF-LC (на снимките в галерията). Това кара експертите да вярват, че между новия концепт и показания в Детройт прототип разликите ще бъдат минимални.

Очакванията са съвсем скоро Lexus да започне серийно производство на нова суперкола, която ще замени модела LFA. Той бе пуснат в ограничен тираж, който обаче бе разграбен за по-малко от 2 месеца.

Освен това клиентите на марката до такава степен харесаха концепта LF-LC, че изпратиха много молби до ръководството на компанията за пускането му в серийно производство. За такова нещо обаче ще са нужни поне 4 години.

Тагове: lexus lf-lc lexus lfa
0 от 500
  • #8
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Подчертаната разпознаваемост на lEXUS LF-LC ще улесни всички, които не искат да имат най-технологичната,най-надежната спортно-луксозна марка!
  • #7
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Japan Power ( преди 11 години )
    ДОЙДЕ ЛИ В БГ ВЕДНАГА ГО ПОРЪЧВАМ.
  • #6
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Ако индийците установят коя е ИСТИНАТА, ще имат напредък,а ако се самовъзхищават - ще си пишат самодоволно "плюсчета", а на останилите - "минусчета" :)
  • #5
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Откакто го показаха-този модел на Лексус за мен е най-впечатляващия дизайн,и опред, и отзад-всички елементи са невиждани до сега, без да са екстравагантни.Специалистите били нарекли предната му решетка "пясъчен часовник" и е с особена триизмерност.Извънземните най-после имат какво да изкопират за себе си!:)
  • #4
    8 rate up comment 11 rate down comment
    A8W12 ( преди 11 години )
    Oтново се изложиха , четох че имали проблеми със кутията и затова отлагат. ТРЬОШОТА И КАЧЕСТВО , ХА ХА ХА
  • #3
    15 rate up comment 11 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Toyota i vsi4ko ostanalo!
  • #2
    12 rate up comment 16 rate down comment
    V50 ( преди 11 години )
    Технологии от бъдещето - да, ама за дизайн...могат само да си мечтаят!От много, много години, онези от Ботуша са еталон за дизайн, при това не само в сферата на автомобилите!!!!!!!!Силно се надявам, че в бъдеще ще виждаме все повече шедьоври, като Авентадор, 458, Зонда и т.н.Тежко и горко на автомобилната индустрия, ако автомобилите в бъдещето приличат на тази разпльокана жаба:-(
  • #1
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Japan Power ( преди 11 години )
    Дизайн и технологии от бъдещето!