IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius

Разход от 3.2 л/100 км и 85 г/км СО2 са показателите на тази версия

Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius

Volkswagen Golf BlueMotion от ново поколение ще предлага разход от 3.2 л/100 км., което го прави най-икономичния автомобил в този клас. Това обявиха от компанията-производител, само няколко дни след като все още неизлезлия на пазара Golf VII бе подложен на критики от представители на екологични организации.
Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius
Новото поколение на най-популярния модел на германския концерн ще се появи на бял свят след няколко дни, като от Volkswagen от време на време пускат информация за модела.

Последната е свързана именно с модификацията BlueMotion, която освен с нисък разход ще може да се похвали и с ниско ниво на вредни емисии СО2 – 85 г/км. По този начин „зеления” Golf VII ще надмине не само своя предшественик (на първата снимка), който се предлага с 1.6 литров дизел (105 к.с.) и чийто показатели бяха 3.8 л/100 км и 99 г/км СО2, но и Toyota Prius (3.9 л/100 км, 89 г/км СО2).
Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius
От концерна във Волфсбург разкриха също, че Golf VII ще бъде по-евтин от настоящия Golf VI. В базовата си версия новият модел ще струва 16 500 евро, докато сегашният се продава в Германия за 16 975 евро. Всичко останало за една от най-чаканите премиери на годината ще разберем на 4 септември, когато моделът ще бъде показан официално на изложба в Берлин.

Тагове: vw golf vii bluemotion
0 от 500
  • #103
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Хибридният ( преди 11 години )
    Дизелите на ФВ харчат по-малко от Приус само на измисления Европейски тестов цикъл. В реалността нищо подобно. Що джета не харчи по-малко от Приус в САЩ? Щото там тестовия цикъл е реален, пък и стандартите за емисии са по-трудни за саджаците и им блъскат повече филтри за да ги покрият.
  • #102
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какъв разхот? Това е било през 1989г. през 2012г. както виждаш дори дизеловите коли на ФВ харчат по-малко от хибридите на Тойота, че дори и с по-ниски емисии. А не знам колко харчат хибридите на Ауди, но видях че биха като тъпат хибридите на Тоьота на Льо Ман. А отноно диалекта хубаво се виж какви думи използваш "дето","Бая"/това дори е турцизъм/.
  • #101
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Хибридният ( преди 11 години )
    Анонимния с хибридите на Ауди - тия хибриди имат по-голям разход от нехибридните си версии бе. Тойота били крали от тях - ха-ха-ха-ха! Само дето хибридите на Тойота харчат наполовина. Бая "крадене" на технологии от които Ауди си нямат и понятия ще да е паднало, а?
  • #100
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не ми пускай хронолгия. Аз не съм тоя,с който си спорил. Просто ти отговарям на глупостите- Никой никога не е купувал хибрид на Ауди,защото от хибрида на Ауди нищо не става. Пише си го. Второ: Усул - нормално е да знаеш диалектните форми, те се запазват в провинцията. Аз това не отричам. И наистина трябва да си ходиш със селския речник.
  • #99
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За по лесно ето ти тълковния речник: http://***.kakvo.org/tword/%D1%83%D1%81%D1%83%D0%BB
  • #98
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За тъпана който не знае нищо за колите, виждам че и български не знае. Рядко срещан ***, За *** има тълковен речник на българските думи там можеш да си преведеш какво значи усул усул. ***.
  • #97
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Кво не си казал бе *** ето ти хронологията на изцепките ти и отговорите към тях. Цитат Остави Порше аз ти говоря за по-новите хибриди на Ауди от 1989г. 1990г от 1997г. Нали Тойота от там вземат идеята за хибрид бе ***. ***, ти отговаряш Къде го държат ВАГ този хибрид в някое село в кооперацията ли бе. Дайте да го видим този хибрид.... Ще имат хибрид когато аз се хвана за релсите и стана трамвай! Отговор:. Audi Duo първата генерация се монтира на Audi C3 100 Avant през 1989г. Втората генерация на хибрида се монтира на Audi C4 100/A6 Avant през 1990г. та стигнем до третата генерация от 1997г. която се предлага на модела Audi B5 A4 Avant със 150к.с. 120к.с. от ТДИ двигателя и 30к.с. от електродвигателя. Като включително този хибрид е и plugging ***, вече трябва да си заръбал релсите. Видя ли къде им е хибрида? Видя ли колко години преди Тойота? Разбра ли от къде Тойота са крали идеи? Дори примерите ти са ***, защото си ***. Цитат Абе простаков американците копираха космически кораби от българите бе тъпан.Ти не си разбрал. Отг. Американците няма как да крадът идеи за ракети от Българите защото нямаме такива, но виж доста са оглеждали руските. С две думи другия път когато пишеш за иновативните японци се сещай че са крали идеи от Ауди и купуват дизелови двигатели от БМВ, явно не са толкова иновативни и не са измислили нищо. А просто изкопирват от другите каквото са измислили. А Ауди са такъв провал при хибридите че биха като тъпани хибридите на Тойота на Льо Ман, Май на Тойота хибридите са доста по смотани а?
  • #96
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "усул усул" някакъв селски лаф на селски тарикат ли е? Представих си го докато кара от сервиза или към сервиза немския навес и само вика усул-усул мани се пътя бре.
  • #95
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Скъпия и технологичен хибрид е на Лексус и Тойота. Ауди хибридите са само скъпи, но не технологичнио,защото харчат колкото обикновените си модели. Демек мижи да те лажем. Затова днес при скъпия петрол, и преди 15 години при евтиния единствените хибриди,които се купуват са на Тойота и Лексус,както и на хонда.
  • #94
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Спрените модели не са велики- те са безсмислени - има някаква недомислица,з а да бъдат спрени. Тчно както АНхти-хибридте на Ауди с тежките батерии,които харчат колкото обикновено Ауди- Това е АНТИ-хибрид, затова е спрян, но той не е и спрян- никога не е почвал да се продава серийно тоя Ауди Дуо.