IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius

Разход от 3.2 л/100 км и 85 г/км СО2 са показателите на тази версия

Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius

Volkswagen Golf BlueMotion от ново поколение ще предлага разход от 3.2 л/100 км., което го прави най-икономичния автомобил в този клас. Това обявиха от компанията-производител, само няколко дни след като все още неизлезлия на пазара Golf VII бе подложен на критики от представители на екологични организации.
Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius
Новото поколение на най-популярния модел на германския концерн ще се появи на бял свят след няколко дни, като от Volkswagen от време на време пускат информация за модела.

Последната е свързана именно с модификацията BlueMotion, която освен с нисък разход ще може да се похвали и с ниско ниво на вредни емисии СО2 – 85 г/км. По този начин „зеления” Golf VII ще надмине не само своя предшественик (на първата снимка), който се предлага с 1.6 литров дизел (105 к.с.) и чийто показатели бяха 3.8 л/100 км и 99 г/км СО2, но и Toyota Prius (3.9 л/100 км, 89 г/км СО2).
Новият VW Golf BlueMotion ще е „по-зелен” от Prius
От концерна във Волфсбург разкриха също, че Golf VII ще бъде по-евтин от настоящия Golf VI. В базовата си версия новият модел ще струва 16 500 евро, докато сегашният се продава в Германия за 16 975 евро. Всичко останало за една от най-чаканите премиери на годината ще разберем на 4 септември, когато моделът ще бъде показан официално на изложба в Берлин.

Тагове: vw golf vii bluemotion
0 от 500
  • #113
    7 rate up comment 6 rate down comment
    A8W12 ( преди 11 години )
    БЕЗПОЛОВИЯ ГУЩЕР пак е осрал всички теми с неговото ВЕРСО, ходи в Евърглейдс при събратята си , беж от тука,
  • #112
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    АЛИгаторите ***.
  • #111
    6 rate up comment 9 rate down comment
    поредните тъпотии ( преди 11 години )
    стига с идиотщини от вагенщайн-тва с гориво са доказани лъжци!!СТИГА ВЕЧЕ.... да не почнат китайците с раклами щото ще стане страшнооооооооооо
  • #110
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хаха, тия германчета трябва да почнат да дават на клиентите си брошури с бъдещите мечтани данни,а не с настоящите да не ги разочароват като видят колко изостанали са от японските фирми. Ама всъщност основния им пазар е комунистически Китай,където всяко менте върви, кой ти гледа данни,там масата е важно да не карат колелета, пък че ще е няква изостанала немска кола, хич не им пука на китайчетата.
  • #109
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Ако се организира Конглокс на бъдещите данни,обзалагам се, че немските фирми ще бъдат недостижими!
  • #108
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не,аз съм абсолютно сигурен,че и следващия Голф няма да е по-ефективен от сегашния Приус. убеден съм. Няма как да постигне мощност около 140 конски сили с емисии 89 гр./км., а и дизела винаги изхвърля сажди. Второ- Голф е по-малка кола от Приус. Изобщо много са далеч немците от истината. Но това са им възможностите.
  • #107
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    СЛЕДВАЩИЯТ голф ще е по-ефективен от СЕГАШНИЯ приус. Но не и от СЛЕДВАЩИЯ приус.
  • #106
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Само че ДЕТО не е диалектна форма като твоите диалекти! Дето е съкратено от където. А твоите селски думи даже ги забравих вече, няма защо да се помнят. Има си речници за диалекти.
  • #105
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хаха, германското фенче разсмива! На Лъо Ман хибридите на Ауди хибридната система я прави Уилямс. Ауди нямат достъп до такива висши технологии! Няма дизелов Фолксваген с мощността и големината на Приус,който да харчи по-малко и да е с по-ниски емисии.Няма. И всички дизели хвърлят сажди!
  • #104
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Хибридният ( преди 11 години )
    А хибридите на Ауди от 89-та показаха как точно не трябва да се правят хибриди. Затова и ВАГ тръгнаха да развиват дизели. Е, да бяха си купили японска силова електроника, немската явно не я бива.