IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ministry of Sound и Nissan създадоха уникален Juke

Специалното возило ще бъде произведено в само 3000 бройки

Ministry of Sound и Nissan създадоха уникален Juke

Японската марка Nissan удължава своите взаимоотношения с базирания в Лондон авторитет в сферата на клубната и електронна денс музика Ministry of Sound. Това става чрез новата лимитирана серия на Juke. Дръзкият новак, носещ подписа на Ministry of Sound, ще се предлага в Европа от септември, като производството му ще бъде ограничено до 3000 бройки.
Ministry of Sound и Nissan създадоха уникален Juke
Juke with Ministry of Sound може да бъде поръчан с всеки от двигателите и трансмисиите в настоящата гама на модела и се предлага с редица специални дизайнерски и технологични характеристики.

Като отражение на известното черно-бяло лого на Ministry of Sound, лимитираната серия на Juke ще може да се поръча или в Metallic Black, или в Solid White цветове. Всички модели ще бъдат екипирани стандартно с 17-цолови бели лети джанти, бели дръжки на вратите и бели кутии на мигачите. За допълнително подчертаване на дръзкото излъчване, В-колоните са изпълнени в лъскаво черно, а емблемата на Ministry of Sound завършва външния дизайнерски пакет.

Тематиката продължава и вътре, като централната конзола на Juke with Ministry of Sound е в специален бял цвят. В бяло е и облицовката на вратите, както и шевовете на кожените седалки, волана и топката на скоростния лост. Към оборудването са добавени бял Apple iPod touch с 8 GB памет, зареден с видео- и фото съдържание на Nissan и Ministry of Sound, както и чифт Ministry of Sound слушалки, брандирани с ексклузивни Juke лога.

Ministry of Sound и Nissan показаха първият техен общ проект през месец юни тази година. Това се случи на 24-часовото състезание в Льо Ман, където бяха представени два Nissan Juke Box – специално преработен Juke, екипиран със система, определена като „най-мощната в света мобилна аудио система“.

Juke with Ministry of Sound ще бъде официално представен на автомобилното изложение в Москва (29 август – 9 септември).

0 от 500