IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”

Аржентинецът Евер Банега остана без автомобила си за 250 000 евро

Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”

Ferrari 458 Italia, собственост на футболиста на „Валенсия” Евер Банега, изгоря при мистериозен инцидент. Автомобилът на стойност 250 000 евро вече става единствено за вторични суровини.
Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”
Не е ясно какво е причинило инцидента. Преди две години, след множество регистрирани случаи на запалване на автомобили от модела 458 Italia, италианската компания отзова около 1300 продадени по цял свят машини. Тогава проблемът се състоеше в топлинния щит на задната броня, който при висока температура се запалваше, опожарявайки целия автомобил.
Банега е пътувал към базата на тима край Валенсия, като машината се е запалила само на някостотин метра преди играчът да паркира. Аржентинецът се измъкнал от колата и се качил в автомобила на каращия след него друг играч на „Валенсия” - Пабло Ернандес. Двамата достигат до базата, откъдето викат пожарна. Машината обаче е напълно изгоряла и огнеборците не успяват да я спасят.
Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”
Това не е първият инцидент с автомобил на бившия национал на Аржентина. През февруари Банега претърпя операция на глезена, след като забрави да дръпне ръчната спирачка на своето Audi. Тогава машината мина през крака на играча и се наложи операция. От „Валенсия” се опитаха да прикрият случката, като обявиха, че халфът се е контузил на тренировка. Но испанските медии разкриха истинската причина зда инцидента, който извади Банега за 6 месеца от терените.

Тагове: 458 italia
0 от 500
  • #35
    3 rate up comment 1 rate down comment
    360 ( преди 11 години )
    Не ми се четат всички коментари.Може някой да го е написал, но това е 360 Модена.Пише си го в сайтовете, от където *** са преписали.
  • #34
    2 rate up comment 3 rate down comment
    весо ( преди 11 години )
    отчет ли искаш.нали си самураиски меч-ела да ти го дам.
  • #33
    2 rate up comment 3 rate down comment
    takumi ( преди 11 години )
    Абе весо, я кажи с ква кола го би тоя IS250?
  • #32
    2 rate up comment 3 rate down comment
    весо ( преди 11 години )
    безсолните мнения не променят ситуацията.човека не караше спокоино.човека направи незнам колко опита да излезе отпред.човека не можа.затова ми е кеф.а вие като толко знаете -нали знаете,телефона го давам веднага и ми показвате колко върви японското.аз като нормален ,а не нагъл човек -млъквам ако сте толко карачи.или се спуквам от кеф-което ще стане-от гаврата с вас.що решихте че немам пари вече и за мене е загатка.това от весо с малко в .а вие сте с анонимно А и Р.и така деца.
  • #31
    4 rate up comment 2 rate down comment
    mugen ( преди 11 години )
    Ся може да сме всякакви ама не ни мислете за невежи, Аутомедия. Това на снимката не е споменатият модел Ferrari 458 Italia. Тва си е чисто Ferrari 430 Scuderia
  • #30
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    kakvo se vrazvate na selskia djigit veso puk vie? nedejte da slizate na nivoto mu.
  • #29
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Весо,я напиши по колко пари за части и ремонт оставчш на година по сервизите,за немското ти премиум.Ама честно.Освен ако не я поддържаш поради липса на средства.V6 ама на газ щот няма пари за бензин и ремонти.
  • #28
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Реалист ( преди 11 години )
    Значи,кара си някакъв 45г човек спокойно ис-250 и весо който си пише името с малка буква,се реже до човека и на другия светофар се кефи как го е наказал :)) А човека е побеснял,защото селтака се е изрезал и засякъл сигурно, нищо не подозиращия спокойно каращ човек.P.S. Не всеки който кара Ферари по улицата иска да се състезава в града !!! Това не прави колата бавна весо,с малко в.:))
  • #27
    2 rate up comment 5 rate down comment
    весо ( преди 11 години )
    и докато коли и друго могат да изкопират ,генотип не могат.затова няма нито един японец шампион в ГП.защото и там става с идеи -в реално време-не само с упорито плагиатстване.
  • #26
    2 rate up comment 3 rate down comment
    весо ( преди 11 години )
    а сутринта каква гавра си правих с един ис-250,още ми е кеф.само споделям с японския анонимен сигурен съм че споделя удоволствието ми.а побеснелия собственик ми доиде бонус с тъпите си и стерични маневри и физиономии.