IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”

Аржентинецът Евер Банега остана без автомобила си за 250 000 евро

Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”

Ferrari 458 Italia, собственост на футболиста на „Валенсия” Евер Банега, изгоря при мистериозен инцидент. Автомобилът на стойност 250 000 евро вече става единствено за вторични суровини.
Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”
Не е ясно какво е причинило инцидента. Преди две години, след множество регистрирани случаи на запалване на автомобили от модела 458 Italia, италианската компания отзова около 1300 продадени по цял свят машини. Тогава проблемът се състоеше в топлинния щит на задната броня, който при висока температура се запалваше, опожарявайки целия автомобил.
Банега е пътувал към базата на тима край Валенсия, като машината се е запалила само на някостотин метра преди играчът да паркира. Аржентинецът се измъкнал от колата и се качил в автомобила на каращия след него друг играч на „Валенсия” - Пабло Ернандес. Двамата достигат до базата, откъдето викат пожарна. Машината обаче е напълно изгоряла и огнеборците не успяват да я спасят.
Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”
Това не е първият инцидент с автомобил на бившия национал на Аржентина. През февруари Банега претърпя операция на глезена, след като забрави да дръпне ръчната спирачка на своето Audi. Тогава машината мина през крака на играча и се наложи операция. От „Валенсия” се опитаха да прикрият случката, като обявиха, че халфът се е контузил на тренировка. Но испанските медии разкриха истинската причина зда инцидента, който извади Банега за 6 месеца от терените.

Тагове: 458 italia
0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За предпочитане е Lexus LFA пред тази самозапалваща се италианска ***.
  • #4
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    "Кога за последно сте чули немска или японска кола да се самозапали?" - в интерес на истината миналата седмица едно Audi R8 изгоря до основи по време на тестове. От колата останаха само джантите и купчина пепел между тях...
  • #3
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тия жабари така и не се научиха как да правят качествени коли! Купуваш си кола за половин милион и тя се самозапалва!? Вече сигурно има стотици случаи на италиански кошници които или се самозапалват или нещо се чупи в движение и катастрофират. Кога за последно сте чули немска или японска кола да се самозапали?
  • #2
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Kakuvto i da e modela govori zle za markata na posleduk po4naha da pravqt samo konfekciq. Lejat na stara slava. Lamborghini mai se staraqt pove4e v tova da zapazqt nivoto na proizvoditel na HIPER CARS a ferrari prodavat igrachki ot kitai na tupite ritni topkovci
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Пак съм аз ( преди 11 години )
    Алоо, automedia.bg, на маймуни ли се опитвате да ни направите бе ???Това на снимката е F430!!!Каква Italia, какви колчета с домати????