IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”

Аржентинецът Евер Банега остана без автомобила си за 250 000 евро

Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”

Ferrari 458 Italia, собственост на футболиста на „Валенсия” Евер Банега, изгоря при мистериозен инцидент. Автомобилът на стойност 250 000 евро вече става единствено за вторични суровини.
Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”
Не е ясно какво е причинило инцидента. Преди две години, след множество регистрирани случаи на запалване на автомобили от модела 458 Italia, италианската компания отзова около 1300 продадени по цял свят машини. Тогава проблемът се състоеше в топлинния щит на задната броня, който при висока температура се запалваше, опожарявайки целия автомобил.
Банега е пътувал към базата на тима край Валенсия, като машината се е запалила само на някостотин метра преди играчът да паркира. Аржентинецът се измъкнал от колата и се качил в автомобила на каращия след него друг играч на „Валенсия” - Пабло Ернандес. Двамата достигат до базата, откъдето викат пожарна. Машината обаче е напълно изгоряла и огнеборците не успяват да я спасят.
Изгоря Ferrari на футболист на „Валенсия”
Това не е първият инцидент с автомобил на бившия национал на Аржентина. През февруари Банега претърпя операция на глезена, след като забрави да дръпне ръчната спирачка на своето Audi. Тогава машината мина през крака на играча и се наложи операция. От „Валенсия” се опитаха да прикрият случката, като обявиха, че халфът се е контузил на тренировка. Но испанските медии разкриха истинската причина зда инцидента, който извади Банега за 6 месеца от терените.

Тагове: 458 italia
0 от 500
  • #15
    4 rate up comment 7 rate down comment
    весо ( преди 11 години )
    затова ,порше ,ламбо,или ауди р8.ВАГ е наи добър.хак да му а на анонимния с лексуса които та да постави добро време на ринга ,преби шофьра си като се заби в немско солидно и сигурно бмв.а беше прототип за 1.5 милиона.хем скъпо ,хем тъпо.нисана ,гт-р,па с неговите ск.кутии де гърмяха докат не туриха германска не коментирам.толко е грозен че на тъмно плаши децатаа на светло кучетата бягат от него.и ко да праиш не щем *** шъ дъ каръм германско .гледаите-по умните,това-са кво става.
  • #14
    6 rate up comment 2 rate down comment
    fan ( преди 11 години )
    ""Автомобилът на стойност 250 000 евро вече става единствено за вторични суровини.""- я пак... според мен изобщо не става за вторични суровини...жалко за бижуто и хубаво, че тоя пич не е изгорял... един customers advise- не си купувайте 458, имат некви грижи с електрониката...заложете на Ламборгини, Порше или нещо по ефтино..
  • #13
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Жалко,но факт ( преди 11 години )
    Наистина е недопустимо от около 6400 произведени автомобила от всички модели над 1300 да имат подобен проблем.Всъщност Ferrari винаги са били едни от най-красивите,емоционални и успоредно с това най-ненадеждни автомобили. Мисля, че 360 е последния модел, който можеше да измине 6-7000 км. без да влезне в специализиран сервиз.
  • #12
    2 rate up comment 5 rate down comment
    весо ( преди 11 години )
    пак лексуси,пак щуротии.тука е саит за автомобили.саита за тъкачна и шивашка техника ,тоиота е незнам къде обаче не е тук.
  • #11
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Като напишеш в гугъл Toyota on fire и излизат клипове, сервизни акции на милиони бройки Тойоти заради проблем със самозапалване. А като напишете Lexus on fire и излизат страници и страници с клипове, снимки и т.н. на самозапалени Лексуси. Тва японските бараки нямат стигане в пожарите.
  • #10
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За да нямате драги футболисти подобни безумни проблеми карайте си Порше Каррера и всичко ще е наред.
  • #9
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Разочарован ( преди 11 години )
    ***,вие сериозно падате все повече в очите на аудиторията си.Да се бяхте разровили още малко.Изгорялото ферари наистина е моделът 360 модена.Ето ви снимка http://elgraficochile.grupopublimetro.cl/files/2012/07/FerrariBanega2.jpgЕто ви и видео!Срамота е читателите ви да са по добри журналисти от Вас!!!!!!
  • #8
    6 rate up comment 10 rate down comment
    takumi ( преди 11 години )
    Само напишете Audi R8 on fire в гугъл и гледайте. На ВАГиналчо му се иска Лексус и Тойота да се запалват, ама то не става само с ВАГиналски мераци..
  • #7
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Миналата седмица 3 Лексуса изгоряха на пътя при самозапалване и 4 Приуса. Както и двата тестови ЛФА на Нюрбургринг. Тия Тойоти излязоха големи фурни.
  • #6
    10 rate up comment 1 rate down comment
    XperiA ( преди 11 години )
    Май никой не позна кой е модела....нито е 458, нито е Ф430 ... просто елементарно питане на чичко Гугъл ...и се появиха снимки и от предницата, модела е още по-стария 360 Модена ... :)