IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата S-class ще харчи само 3.2 л/100 км

Това са показателите на бъдещата хибридна версия с бензинов мотор

Новата S-class ще харчи само 3.2 л/100 км

Mercedes-Benz продължава усилено работа върху новата S-class, която трябва да се появи в продажба през лятото на 2014 г. Бизнес-седанът с индекс W222 бе забелязан по време на тестове в Испания.
Новата S-class на Mercedes Benz ще харчи само 3.2 л/100 км
Засега от компанията крият техническите характеристики на машината, но се знае, че тя ще получи нови, много икономични двигатели. Ще има и хибридна версия, чийто разход ще бъде около 3.2 л/100 км. Тя ще съчетава бензинов V6 двигател и електромотор, като ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5.5 секунди. Само на електричество машината ще може да измине около 40 км. Нейните батерии ще могат да се зареждат в електрическата мрежа.

Модификациятга S550 пък ще получи V8 туин-турбо с мощност около 430 к.с., а S600 - V12 също с две турбини, като мощността ще бъде 510 к.с. Моделът S 63 AMG ще разчита на 5.5 литров туин-турбо V8 агрегат с мощност 550 к.с.
Новата S-class на Mercedes Benz ще харчи само 3.2 л/100 км
Освен това новата S-class ще е по-технологична от своя предшественик, като в нея ще бъде интегрирана нова система за следене на градския трафик. Германците ще се откажат от аналоговите прибори на панелите, като ще ги заменят с електронни.

Тагове: mercedes-benz s-class
0 от 500
  • #46
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Коста ( преди 11 години )
    Цялата дандания е абсолютно безсмислена. След изпразване на батерийките разходът ще скочи двойно, но дори това няма значение. Тази кола ще бъде една от най-скъпите в света, поддръжката и също, пък ще се фукаме каква икономия дава. Зелена мода, която заприличва на жълта.
  • #45
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Много (рекламни) съобщения имат и развлекателен елемент: "Засега от компанията крият техническите характеристики на машината, но се знае, че тя ще получи нови, много икономични двигатели. Ще има и хибридна версия, чийто разход ще бъде около 3.2 л/100 км. Тя ще"..с една дума-крият, ама се знае:тоест,всичко, което може да се напише и да вземе акъла на четящите, хаха.
  • #44
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Този дялан с теслата самосвал ли ще гори 3,2,тя и леля Меркел ще падне от стола като чуе този виц.
  • #43
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    jok, нищо чудно да си ги засякъл. Като цяло в момента всички са се изнесли на юг да тестват в горещините, Porsche 918 и Panamera LWB и фейслифт, Mercedes новите S,C,CLS и фейслифта на E и още кой ли не. Иначе ако качиш някоя снимка ще е най-добре
  • #42
    8 rate up comment 0 rate down comment
    до: jok ( преди 11 години )
    В телефона ти казваш.Ок,дай да ги видим !Покажи несъществуващото доказателство.Интересно ми е сега каква нова лъжа ще измислиш за да не ги покажеш.Хахаха,хайде ти си на ход.Докажи,че не си лъжец.Ако ми покажеш въпросните снимки ще ти се извиня публично.До тогава оставаш лъжец.От теб зависи да промениш нещата.
  • #41
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    По-скоро да сравняваш Лексус с Бенц е все едно да сравняваш космически кораб и магаре.Лексуса е високотехнологичен автомобил, а другото е допотопен параход, разчитащ на стара слава. С-ката наистина е икона и си остава такава, т.е. умряла кола, която става само да е гледаш на картинка.Тежка,трошлива,ненадеждна,неикономична и скъпа.Лексуса е модерен автомобил за модерни хора.Нито 3,2 нито 5-6/100 ще и е разхода,а доста повече.Но нека пробват да направят най-после хибрид,че до сега само приказкиима
  • #40
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    да сравняваш лексус с бенц е като да сравняваш шевролет с кадилак... нищо общо, едното е псевдо лукс а другото е истински лукс
  • #39
    10 rate up comment 4 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Абсолютно реално е 3.2, но само за първите стотина километра когато има електрически заряд. След това ще скочи на 5-6. А да плюеш по тази кола е просто смешно. S-ката е икона, най-доброто в бизнес сегмента от 25 години насам. Просто страхотна кола, но не е за всеки и явно бедните мишки с 2 лв в джоба си избиват комплексите като оплюват тази невероятна кола..
  • #38
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нали никой не е повярвал,че колата от статията ще има разход 3,2/100! Всъщност може и толкова да е, ама да не е станало на въпрос за гориво, а за друго течности. Сигурен съм, че и най запалените фенове, едва ли ще повярват на подобни глупости.
  • #37
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до: jok ( преди 11 години )
    На ***,ако си ги питал сигурно не са те разбрали "момчетата" дето са били на по 30.Явно пиенето ти е дошло в повече и си започнал да халюционираш някой неща.А още по-вероятно е цялата история да е плод на твоите фантазии.И друг път си ги съчинявал такива,та не виждам причина изведнъж да си започнал да говориш истината.Ривиери,китни селца,ядене,пиене и изведнъж се появяват твойте хора с въпросната кола.Браво бе.Говориш за комплекси,ама май при теб са малко в повечко.Та какво искаше да кажеш?