IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показа новия Note

Продуктовата версия на концепцията Invitation.

Nissan показа новия Note

Nissan показа новия Note
На автосалона в Женева, който се проведе през месец март, Nissan показа концепцията Invitation, която представяше бъдещ сериен модел конкурент на Volkswagen Polo и Ford Fiesta.

Този модел вече е факт и днес японците разпространиха първите снимки и информация около него. Става дума за второто поколение Note, което вече може да бъде поръчано на пазара в Япония. Европейската версия ще бъде показана догодина, като ще се отличава със серия иновации, отличителни дизайнерски черти и по-динамично настроено шаси.

Возилото ще може да се оборудва с 1.2-литровия 3-цилиндров атмосферен двигател, както и с неговата версия със суперчарджър, които познаваме от новата Micra. Те ще се комбинират с ново поколение CVT трансмисия (XTRONIC), както и със система старт/стоп, като според информацията ще доставят на Note водещо в класа потребление на гориво.

Сред екстрите на версията за Япония присъстват автоматичен климатик, GPS навигация и система от камери представящи 360-градусов обзор около колата.

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Ако цената започва от 19 900 лв. без ДДС бих го взел
  • #2
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Автотомобила кефи от всякъде.Карал съм сегашната версия и мога да кажа,че е много приятна кола.Бих казал перфектна градска кола с много пространство за всичко.Новата със сигурност ще е по-добра.Това норото CVT не го знам как ще е.Старото на Кашкай се държи доста прилично и комфорта с него е добър.
  • #1
    7 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Баси маняшкия корейско-турски дизайн.Това в Ангола и Либия ще е бестселър.Нисан са си извратеняци от край време.