IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Polo и като кросовър

Малкият SUV ще струва около 20 000 евро

Volkswagen Polo и като кросовър

Най-големият германски производител разработва градска SUV версия на следващото поколение на Volkswagen Polo. Проектът е още в начален стадий, като се очаква малкият кросовър да се появи на пазара през 2016 г.
Volkswagen Polo и като кросовър
Неофициално изображение

Автомобилът ще бъде на новата платформа на Volkswagen, на която ще бъде следващото поколение на Golf, както и новото Audi А3, което видяхме преди 3 месеца на изложението в Женева. Очаква се бъдещият SUV да бъде с агресивна форма, полегат покрив и тесни фарове.

Моделът ще бъде снабден с бензинови и дизелови агрегати с мощност между 100 и 150 к.с. Двигателите ще работят съвместно с механична скоростна кутия, както и с роботизирана трансмисия с двойно сцепление.

Кросовърът ще бъде с предно предаване в стандартната си версия, а системата за задвижване на четирите колела ще се поръчва като опция. Цената му се очаква да бъде около 20 000 евро.
 

Тагове: suv polo
0 от 500
  • #9
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хюндай се избира само ако човек няма пари. Защото да си купиш грозна, скърцаща и бързо обезценяваща се кола би избрал само някой с много ограничени възможности...
  • #8
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не, аз не съм като теб да се дупя в колите. Просто миризливите ти кюлоти смърдят от другата страна на монитора и това за Хюндай беше пряка препратка към теб. Това че ти пак си се размечтал да те оправят в коли няма нищо общо със поста ми против Хюндай. Просто когато знам какво караш умирам от смях като започнеш да оплюваш другите марки, за това под всеки твой смрадлив коментар ти напомням какво караш и че от това по калпаво няма, така че да не го забравяш.
  • #7
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Анонимен,теб да не са те оправяли в някой Хюндай,че под всяка статия пишеш за тази марка?Явно ти е харесало...Между другото без да съм фен на Хюндай или ФВ,ако трябваше да избирам между двете марки,винаги бих избрал Хюндай,каквито и глупости да пишеш,както и да си измисляш.А по пронцип най-коравите малки коли се произвеждат от Сузуки и Дайхацу.Без конглокенция са.
  • #6
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това да не е Хюндай бе момченце. Държавна компанийка, всеки краде от нея стоката фалшива. Техниката зле. Хванаха шефа че хвърлял луди пари по *** да хвалят калпавата стока, даже май го съдиха че хвърлил 1 милиард долара за да корумпира журналисти. Компанията е на тотален минус, акционерите на Хюндай съдиха шефовете, за пропуснати печалби от крадене и пилеене на пари. Обаче като ги барнаха АДАК и ги разкриха че са най-ненадеждната марка. На третата година не могат технически преглед да минат.
  • #5
    12 rate up comment 8 rate down comment
    до ......... ( преди 11 години )
    Купи си 12 годишен тогава и пак ще си говорим.Или още по-лошо - купи си 2 годишен.Конструктивно новите Фолксвагени нямат нищо общо с някогашните здрави автомобили от тази марка.
  • #4
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Извинявайте,ама Поло с малко пп-висок клиренс да струва 20 000 евро нещо не го разбирам.При това ще е цената за базовия модел гол като пушка само с предно.Изобщо тези хора нормални ли са?За много пп-малко пари си вземаш Сузуки Джими,което е доказала се офроуд машина,много добра система 4х4,икономични и невероятно здрави двигатели.Това Поло,което искат на такава невероятна цена да го пуснат освен да се качи на някой тротоар за друго не става.Смешна история...
  • #3
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какви Опелджийски истории бе пич, това е страхливия фен на Хюндай бе. Като разбрал че това поло е база 20000евро и си е помислил че стария служебен Хюндай на баща му преди години когато е бил нов е струвал 18000лв. сигурно са го подарявали от магазина, за да се отърват по бързо от ***.
  • #2
    9 rate up comment 8 rate down comment
    .... ( преди 11 години )
    e tiq opeldiijski i bmvdjiski istorii , karam 32 godishen vw i ti kazvam che tova ne e taka .....
  • #1
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Поло Голф ТТ А3 Биитъл Тигуан разни Шкоди.....все едно и също.ВАГ буквално бълва ***.Какъв крос ги гони тия?Само да излезе извън щосето и ще е за ремонт на предницата.Какво знаем окачването на ВАГ е пословично с ниската си надеждност от средата на 90-те години.