IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Polo и като кросовър

Малкият SUV ще струва около 20 000 евро

Volkswagen Polo и като кросовър

Най-големият германски производител разработва градска SUV версия на следващото поколение на Volkswagen Polo. Проектът е още в начален стадий, като се очаква малкият кросовър да се появи на пазара през 2016 г.
Volkswagen Polo и като кросовър
Неофициално изображение

Автомобилът ще бъде на новата платформа на Volkswagen, на която ще бъде следващото поколение на Golf, както и новото Audi А3, което видяхме преди 3 месеца на изложението в Женева. Очаква се бъдещият SUV да бъде с агресивна форма, полегат покрив и тесни фарове.

Моделът ще бъде снабден с бензинови и дизелови агрегати с мощност между 100 и 150 к.с. Двигателите ще работят съвместно с механична скоростна кутия, както и с роботизирана трансмисия с двойно сцепление.

Кросовърът ще бъде с предно предаване в стандартната си версия, а системата за задвижване на четирите колела ще се поръчва като опция. Цената му се очаква да бъде около 20 000 евро.
 

Тагове: suv polo
0 от 500
  • #19
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какъв Старлет бе? Говорим за Поло 2002-2008, къде ги сложи тези дърти кошници?
  • #18
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Веднага ще ти кажа за по-здрави от Поло.Сизуки Суифт,Тойота старлет и Дайхацу Корие.И трите са много по-здрави и икономични.Не казвам,че Полото е лошо,дори напротив.Много си е харна колицата и е може би най-стойностния модел на Фолксваген,но е след гореизброените.У нас много се тачи защото моргите са пълни с резервни части,има евтини нови внос от Турция и е с двигатели моноинжекция на които се слага без проблем АГУ.
  • #17
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хахаха, миризмата спирка няма! Евала миризма, кефиш! Особено със стар клюндай втора ръка хахахаха ^^
  • #16
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ***, ***, обаче не знам да има по-здрава кола от VW Polo 2002-2008 в ниския клас. Много по-малко се чупи от Пежо 206, Рено Клио, Ситроен С3, та дори и от Ярис.
  • #15
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И в крайна сметка да обърнем внимание на ***,който ВАГините искат да ни натрапят за пореден път.Модела щял да излиза през 2016,а те ни го натрапват сега.Много от рано си правят рекламките,които със сигурност няма да имат нищо общо с моментните им изблици.Разчитат на късата памет не феновете си,които,както винаги няма да помнят какво са обещавали.Умните хора обаче помнят и знаят,че тази компания е една от най-измамните.
  • #14
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Вярно,че си по-*** от колкото предполагах.Първо се мъчеше да познаеш какво съм бил карал,а сега,когато трябва да познаеш наистина се измъкваш по терлици,че нищо не съм бил карал.Хайде другия път,като се правиш на интересен го прави докрай.Само п.тките се измъкват по твоя начин.Предполагам,че,ако не си станал още мъж поне пик.еш прав,което не значи,че си мъж.
  • #13
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нищо не караш то ти личи.
  • #12
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Я кажи сега,че нещо не разбрах каква кола карам?Ти вярно не си много редовен.Само ще ти подскажа,че съм имал ФВ,а Хюндай никога.Ауди 80 също никога не съм притежавал,нямам и сега.Колите са ми 2 от различни марки.Не съм фен на 1 марка,а по принцип на всички хубави коли.Та,пробвай се да познаеш какво карам,защото нещо до сега не ти се получава!
  • #11
    5 rate up comment 4 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Как няма да се трият, като феновете на жълти каруци са най-големите ***. И псуват като каруцари. Миризмата е най-явния пример за такива досадници, като са му зачукали в главата клюндай и не иска да излезе от този измислен свят да види какви трошки са...
  • #10
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 11 години )
    Не съм аз *** миризма аз вече съм фен на Тойота. А иначе 80-ката на тати като те лашках отзад беше много хубава а сега като не искам да те помпя и стана ***. Вярно стана за малко *** като я *** ама отдавна мина през автомивка.