IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai пуска дълга Elantra в Китай

Следва примера на BMW, Mercedes и Audi.

Hyundai пуска дълга Elantra в Китай

Hyundai пуска дълга Elantra в Китай

Hyundai Elantra

Трите големи премиум производители на автомобили от Германия - BMW, Mercedes и Audi, вече предлагат на пазара в Китай удължени версии на част от своите модели. Тези модели, специално разработени за най-големия пазар в света, жънат сериозен успех, което кара и други автомобилни компании да тръгнат по този път.

Една от тях е Hyundai, която ще предложи на пазара в Китай удължена версия на модела си Elantra. Автомобилът ще бъде с по-дълго междуосие, като ще има и малко по-голяма височина.

"Младите хора в Китай искат премиум усещане дори в моделите от сегмента на малките автомобили", казват от корейската компания, което означава, че удължената версия на Elantra може да получи и леки промени в екстериора, интериора и оборудването.

Автомобилът ще се произвежда в новата фабрика на Hyundai в Пекин, в която според информацията на Bloomberg корейците инвестират $1 млрд. 
Тагове: hyundai elantra
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    crus ( преди 11 години )
    още щяхме да сме на модел Т...както и да е ...при липса на *** и съответно рядко нормални участници в дискусиите ..не виждам смисъл да пиша тук...айде хубав ден
  • #11
    1 rate up comment 3 rate down comment
    crus ( преди 11 години )
    тя идеята е че хюндай следват немците в идейте им за дълга база ...която е интересна основно в китай ...аз това разбирам че има в предвид автора ...а не че хюндай или кия са се засилили да стават "премиум " , хюндай си готвят цяла нова марка с която ще се напъват за тоя клас ...казва се Генезис и вече я има в щатите ...и емблемата там е различна ...но както и да е ..нека плюенето продължи ..очевидно никои тук не смята че конглокенцията дава развитие ,технологии и качество ..и че ако ги нямаше
  • #10
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз не ги гледам Хюндаите, но под заглавието прочетох, че следвали пътя на BMW, Mercedes и Audi и ми стана интересно, но като видях каква поредна повърня са направили изчезвам. Скоро време в България не вярвам Хюндай да бъде приета за хубава марка. Не че някъде по света е приета. Навсякъде е служебна или такси. в цял свят една и съща съдба. Малко ако вдигнат цената и друга евтина марка да вземе нишата и това ще е новия край на Хюндай, както стана преди 10г.
  • #9
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това да ми го подаряват няма да го взема.
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И в Китай ли бакшишите карат Хюндай Елантра?
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    crus ( преди 11 години )
    а защо под всяка статия за хюндай и кия се излива толкова пумия?па като не ви харесват не ги гледайте бре ...в смисъл на мен тия коментари ми звучат като да са от разни конглокентни автопредставители ...крайно време е тоя форум да има некви модератори и да се изрине простотията
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Прекалено много кръшни извивки на стопове, на фарове, предница, задница, странична линия, абе изобщо гейски автомобил отвсякъде.На такива като Азис много им харесва!
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Следва примера на BMW, Mercedes и Audi." eto koy ot kogo se uchi - ko se punete da premestite Vitosha...
  • #4
    11 rate up comment 5 rate down comment
    плагиятство ( преди 11 години )
    СЛЕДВАТ/копират/ примера на германците. Нищо ново под слънцето!
  • #3
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ако се чудите къде са екзалтираните коментари, относно несравнимия дизайн на космическото возило от статията - ще ги намерите във всяка друга статия за други марки. Някак не му стига интелекта на единствения фен на Хюндай в България, за да може да напише две похвали подред.