IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota и BMW запретват ръкави заедно

Сътрудничат си за ново поколение екологични превозни средства и технологии.

Toyota и BMW запретват ръкави заедно


Toyota и BMW съобщиха, че стартират съвместна разработка на литиево-йонни батерии от ново поколение. Информацията е ограничена, но от официалното съобщение става ясно, че двете компании ще си сътрудничат за "ново поколение екологични превозни средства и технологии."

Инженерите на Toyota и BMW ще обединят усилията си, за да намерят начин да увеличат производителността и капацитета на литиево-йонните батерии чрез използването на нови комбинации от материали за катоди, аноди и електролити.

Двете компании вече обявиха, че ще си сътрудничат в средносрочен и дългосрочен план при разработката на екологични технологии от следващо поколение. Това стана още през месец декември м.г., когато беше обявено, че Toyota Motor Europe (TME), европейското дъщерно предприятие на Toyota Motor Corporation, ще използва дизелови двигатели на BMW за част от своите модели.

0 от 500
  • #29
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Какво има да броя? Въпроса беше колко немци са създали ключови в дизайнерско отношение модели модели като Е36, Е60, Е90, Е71, Е65 дори? Всеки може да направи Е32 от Е23, не се иска особен талант.
  • #28
    4 rate up comment 0 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Пак ползваме Гугъл и намираме всички дизайнери на БМВ: http://***.bmwism.com/bmws_designers.htm Ако искаш брой. Има всякакви националности най-много са немци, след тях американци. И какво доказва това!? А какво е общото с темата "Toyota и BMW запретват ръкави заедно" пък хич не разбирам.
  • #27
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И колко от тия немци са създали революционни за БМВ в дизайнерско отношение модели като Е36 и Е90?
  • #26
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    А колко от тия същите са немци?
  • #25
    5 rate up comment 0 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Хайде да използваме Гугъл както ти посъветва! Joji NagashimaBoyke BoyerKlaus KapitzaGeoff VelascoChris ChapmanAnders WarmingHenrik FiskerKevin RiceErik GoplenDavid ArcangeliТова са дизайнери на БМВ, колко от тях са японци бе пич!? Ти един японец видя и обяви всичко за японско. Да има принос, има влияние, но чак да питаш кое му е немското на немския дизайн! То според теб в Германия само германци трябва да има, ама това напомня за един друг човек с мустачета.
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Естествено че дизайна има японско влияние след като този който го е правил е роден и учил дизайн в Япония. Няма как да бъде иначе. А на "немския" дизайн кое точно му е немското след като го правят хора от всякакви други националности само не и немци? С минимални изключения които само затвърждават правилото.
  • #23
    8 rate up comment 1 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    А ако в Пинафарина работи някой пакистанец дали някой ще обяви дизнайа правен от Пинафарина за пакистански!? Обикновено се гледа каква е "националността" на дизайнерското бюро, а не на членовете му. Това че в проектите е участвал и японец е любопитен факт. Поздравления за японеца! Но това не прави дизайна японски.
  • #22
    7 rate up comment 1 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Благодаря, че ме определи като празноглав и *** въз основа на един пост! Както се казва в такива случаи "ти па си много убав!" ... и невъзпитан бих добавил. Благодаря също, че ме известихте че един от дизайнерския екип е японец! Да ти кажа по цял ден се чудя дали да питам Гугъл кой е дизайнера на Е36, Е90... ако не бяхте вие да ме светнете неук щях да си умра! Да, един от екипа дизайнери е японец и какво от това!? Значи ли това, че дизайна е японски? Ами ако в екипа има и англичанин?
  • #21
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Колко е прав само чичко Алуди за празноглавите фенчета - ей го 66 веднага клъвна. Ами да беше питал чичко Гугъл преди да демонстрираш колко нищо не знаеш за автомобилния дизайн бе ***: Joji Nagashima of Munich, Germany is an automobile designer for BMW. Joji was born in Tokyo and educated in Japan. He is best known for the exterior designs of the E36 and E90 versions of the BMW 3 Series, the E39 version of the BMW 5 Series, and the Z3 Roadster. He has been granted 22 patents in car design (a
  • #20
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Според мен няма значение националността на дизайнера, а каквото одобри шефа. Шефовете на немските фирми държат малки промени-хем евтино,хем собствениците и купувачите на по-старите модели са доволни.Внушава се, че моделът е много успешен.